Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a férfiak egy határozott nőtől?
Az ilyen tipusu nokkel tudni kell banni, ill. Tudni kell oket kezelni, hogy a kapcsolatban no-nek erezze magat. Kulonben valaki oriasit fog pofaraesni.
nem valo ez mindenkinek.
Nagyon határozott, célorientált, ambiciózus nő vagyok. Elég jól nézek ki, úgyhogy próbálkoztak már nálam egypáran, de előbb-utóbb az egyikünk kimondta, hogy vége, mert nem voltak elég határozottak hozzám. Nem működött. Én nem tudtam magam nőnek érezni, hiszen "én viseltem a nadrágot", a pasi meg nem tudta magát férfinak érezni. A férfiak nagy többségben arra vágynak, hogy irányíthassanak. Akiben nincs elég szufla hozzá nyilván olyat keres, akit könnyebb terelgetni. Az egyik korábbi válaszoló írta, a férfiaknak nem kihívás, csak a gyerekeknek. Egy okos, határozott, vonzó nő, igenis megdolgoztatja a férfiakat is. Nem is hittem 26 évesen, hogy van olyan pasi a Földön, aki eléggé domináns tud maradni mellettem is, de aztán találkoztam a férjemmel. 3 éve boldog házasságban élünk, én ugyanolyan határozott vagyok, de ő a férfi a háznál. :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!