Egy lány milyen legyen fiúk?
Figyelt kérdés
Én laza, vagány csaj vagyok. Volt már rá alkalom, hogy azt mondta nekem egy srác, hogy fiús vagyok. De nyugtassatok meg, hogy nem csak azok a lányok akik: magassarkút miniszoknyát kis topot hordanak... Szerintem egy vagány csaj is csaj nem kell lefiúzni. Szerintetek igazam van?
Rossz kategória Bocsi...
2013. okt. 22. 20:08
2/5 anonim válasza:
Egy lány olyan legyen, amilyen természetesen lenne. Ne változtasson magán más kedvére, kizárólag a maga megítélése legyen az, ami dönthet a változtatás felett. Persze ez nem csak lányokra, ez minden emberre vonatkozik. Én legalábbis így tartom... ha vagány vagy, légy az, nekem például simán bejönnek az ilyen típusú lányok, közvetlenebbek is általában. :) Elégedetlen vagy? 20/f
3/5 A kérdező kommentje:
Én teljesen elégedett vagyok magammal és semmiféle képen nem változtatnék magamon senki kedvéét.
2.válaszoló egyet értek veled :D
Csak érdekelt hogy Mit gondoltok.
2013. okt. 22. 21:02
4/5 anonim válasza:
Mindegy, csak csak kölcsönössen szeressük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!