Szerintetek hogy nézek ki?
Nagyon csúnya lennék ? kép: [link]
Fiú vagyok.. Azért kérdem, mert nincs csajom. Elkezdenék csajozni szerintetetek lenne sikerem? 13 leszek.
Szerintem sem vagy csúnya, és az öltözködést sem kell annyira elítélni, hiszen még csak 13 a srác. Annyi idősen engem anyám öltöztetett, sőt, még ha mondtam is néha, hogy mit szeretnék, akkor sem mindig kaptam meg, hiszen nem mindenki gazdag. Ráadásul ebben a korban havonta új kell mindenből, mert nem tud még rá annyira vigyázni az ember, sőt ami még fontosabb, hogy kinövi (vagy tesióra alatt ellopják!). Szóval az, hogy 13 évesen, még általánosban, hogy öltözködik valaki az azért nem egyenlő azzal, amikor egy idősebb fiú, vagy egy férfi öltözködik rémesen.
De amúgy azért írtam, mert úgy láttam senki sem említette, hogy nem csak a külsőn múlik a dolog! Nézhet ki valaki akármilyen jól, ha a személyisége unalmas vagy, buta stb. Vagy egyszerűen csak nem olyan, amilyet a lány keres és nem passzolnak. Nem jöhet be mindenki mindenkinek. Különben tényleg ráérsz még, most még úgyis csak azok a kis semmi kapcsolatok lennének, hogy alig beszélgettek, max. megfogjátok egymás kezét vagy puszi nagy ritkán. (Jó, tudom, hogy egyesek már ilyenkor abortuszra mennek, de azért a többség nem csinál még komolyabb dolgokat.) Magyarán ez inkább arról szól, hogy az ember dicsekedhessen vele a haveroknak, vagy ne cikizzék amiért neki nincs senkije. Mondd azt, hogy a neten ismerted meg a lányt és másik suliba jár és kész. Ha pedig az érzés hiányzik, akkor barátkozz lányokkal, az is kb. hasonló lesz és még ki is alakulhat valami...
Amúgy miként tervezed elkezdeni a csajozást? Mert remélem semmi unalmas csajozós dumát nem akarsz bedobni és semmi ilyen szánalmas dolgot. Egyszerűen beszélgess lányokkal, beszélgessetek a hobbikról, iskoláról, zenéről és hasonlókról. Kicsit később esetleg elmehettek együtt moziba vagy beülhettek egy gyorsétterembe vagy elmehettek a parkba sétálni, vagy hazakísérheted (vagy a buszig). Ugye ilyenkor még korlátozottak a lehetőségek, olyan hely kell, ahová elengedik és ami olcsó is és ki tudjátok fizetni. Amúgy nálunk mindig azok voltak sikeresek akik nem csajoztak direkt módon, hanem csak önmagukat adták és kedvesek, rendesek voltak velünk és barátkoztunk. Voltak csajozós figurák, de azokat én - és a többi komolyabb lány - inkább csak kinevette és taszítónak találtuk az egész nyomulást.
Nem nézel ki rosszul, legyél kedves a lányokkal és barátkozó. És ne azzal akarj menőnek tűnni, hogy nem tanulsz és hülyeségeket csinálsz, mint esetleg egyes haverjaid.
Szerintem nem lesz itt gond a belsővel sem, rendes és értelmes srácnak tűnsz. :) Talán csak azért nem volt eddig sikered, mert félénk vagy, vagy a lányok azok. Illetve mert még szinte gyerekek vagytok. De fog ez menni. ;)
Különben megnéztem újra a képet és őszintén mondom, hogy szerintem rendben van az öltözködésed. Ráadásul írtad is, hogy te ezt szereted. Sokkal jobb, mintha divatból viselnél minden marhaságot és nem lenne önálló gondolatod, ízlésed. Szerintem korodnak megfelelő viselet, nem kell ennyire leszólni. Az más dolog, hogy egy felnőtt férfin én pl. szívesebben látok valami elegánsabb ruhát( és talán a legtöbb nő is), de azért a többieknek üzenem, hogy a kérdező még csak 13, ráadásul csak 1 képet láttunk róla...
Plusz ilyenkor nálunk még nem igazán számított az öltözködés, aki megfelelően öltözködött és nem volt büdös, nem volt szakadt a ruhája azt elfogadhatónak tartottuk - stílustól függetlenül. Inkább középsuliban kezdődött csak az, hogy az embereket jobban érdekelték a ruhák. Tehát annyit tudok tanácsolni neked, kérdező, hogy majd ha középiskolába mész, akkor próbáld kicsit feldobni a stílusod. Nem kell teljesen megváltoztatni, elég beszerezni pár megfelelő darabot a jelenlegiek mellé, frissíteni kicsit. Olyasmire gondolok, amit később sem kell szégyellned, valami klasszikust. Úgy értem nem olyat, ami épp divatos, hanem ami jól áll.
Egyébként nálunk az egyik legrendesebb és leghumorosabb fiú középsuliban kb. hasonlóan öltözködött általában (kicsit kevert volt már a stílusa, olykor felvett felnőttesebb ruhákat is, pulóvereket, inget stb.). Mindenki nagyon kedvelte, senki nem akadt fenn azon, hogy mi van rajta éppen. Szóval a ruha nem minden. Ráadásul iskolásként jó helyzetben vagy, mert ha elsőre nem is tetszel valakinek a stílusod alapján, mivel osztálytársak vagytok/lesztek, így ha akar, ha nem (:D), mindenképpen meg fog ismerni valamennyire és még beléd is szerethet.
Az ember stílusa meg úgyis finomodik kicsit az évek során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!