Ilyen jól nézek ki?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, méárg nem volt barátnőm. A nyáron észrevettem, hogy a strandon megnéznek a csajok (14-19 évesek), sőt, egyszer még a huszonéves csúszdás csaj is rámmosolygott. (180 cm magas vagyok, kisportolt de kockahasam nincs)2013. aug. 20. 08:51
2/10 anonim válasza:
Küldj képet privibe, másképp nem tudok semmit mondani
3/10 anonim válasza:
Kuldj kepet,en nagyon kritikus vagyok magammal szemben eppen ezert csak olyan pasira bolintok ra aki tenyleg megerdemli.
4/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy nézel ki, de önelégült vagy, annyi szent.
5/10 anonim válasza:
Engem is néznek a csajok.Egyébként nekem kockás a hasam viszont bandzsa vagyok és elől nincs fogam.
6/10 anonim válasza:
Mi azt honnan tudhatnánk? Az is lehet hogy annyira csúnya vagy. XD
7/10 anonim válasza:
Képet, megnézhetnek azért is mert randa vagy :D
8/10 anonim válasza:
Várj, kitalálom! Ezek mellé szopottgombóc, felnyalt fagyi, vagy ecset hajad van!
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy az egész kitaláció, én is idegesítőnek találom az ilyen kérdéseket. Kíváncsi voltam ti hogy reagáltok. Az ilyeneket amúgy tényleg az ecsetfejű pávák írják ki. Köszöm, hogy együtt működtetek a kis játékomban :D
2013. aug. 20. 11:13
10/10 anonim válasza:
Ha már a válaszolók képet kérnek akkor már nem érdekel a kérdés, sőt csak kitaláció, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!