Érzések nélkül élni?
Úgy érzem sehová sem tartozom már. Csak egyetlen szükséglet irányít, és már az sem okoz örömöt, de legalább szomorúságot sem. Igazából általánosságban már semmi és senki sem. Persze az emberi érzelmeket mindig könnyű megjátszani, egy mosollyal pedig elrejteni mindent.
Teljesen üresnek érzem magam és semmi sincs rám hatással. De ha nem vagyok képes érezni, akkor mi értelme az egésznek?
bizonyára valami megrázkódtatás ért, amivel nem tudtál mit kezdeni.
amit most érzel, remélhetőleg, csak egy átmeneti állapot.
"Csak egyetlen szükséglet irányít..."
Mi lenne az?
Ugyanez lett velem is. Az elmúlt egy év eseménydús volt, de nem túl jó értelemben... Átvertek, szerelmes voltam, olyanba, akinek én csak egy éjszakát jelentettem, a legjobb barátom szerelmet vallott, visszautasítottam, bosszút állt, aztán én éreztem többet iránta - eredménytelenül, elvesztettem a legjobb barátnőm, a másik két jó barátomat is, a szüleim elváltak, elköltöztünk, majd vissza, elvesztettem a lelkesedésemet az iskola irányában is, rengetegen megbántottak, kétszínű és megbízhatatlan minden ember, elvesztettem a szózességemet, és ezért rengeteg ismerősöm r*bancnak tart, alapból azt sem tudom, hogy honnan tuják, túl sok..
Jelenleg üresnek érzem magam, semmi sem lelkesít fel.. Nem érdekel már semmi. Igazságtalan az egész világ.
Kedves Hozzászólók!!!
Gondolom kicsiny országunk annyi pontján laktok, ahányan hozzá szóltatok a kérdéshez.
Keressétek egymás társaságát, üljetek össze valami mindenki számára elérhető ponton, és beszéljétek át egymás között ezeket a dolgokat.
Nevessétek ki ezt a sokszor szemét világot, öntsetek egymásba lelket személyesen. Ne hagyjátok, hogy más bántó magatartása sárba tiporja saját lelketeket!!!
Ki tudja? Még jó barátokká is válhatnátok. Nem?
Üdv. Edit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!