Ti is szoktatok ok nélkül sírni? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 15:29
1/12 anonim válasza:
Csak ha nagyon nagyon faradt vagyok, vagy epp megjött, es annyira faj, hogy egyszerüen kitör belölem a böges.
22L
2/12 anonim válasza:
hogy érted hogy ok nélkül? Valami biztos hogy van, esetleg tényleg létezik valami amiről még nem hallottam. De jobban is leírhatnád, kérlek. Csak úgy rádtör, amikor egyébként jó kedvű vagy? Valami biztos van, ami kiváltja!
3/12 anonim válasza:
Sírni nem igazán, de olyan velem is előfordul néha, hogy minden ok nélkül mélabús, nagyon rosszkedvű vagyok. Ilyenkor számba veszem az életem területeit, megállapítom, hogy nincsen semmi baj és ennek ellenére sem változik a hangulatom. Általában másnapra elmúlik. Szerintem közrejátszhatnak a fronthatások vagy valamilyen hormonális változás.
4/12 anonim válasza:
Sajnos én még okkal is ritkán.
5/12 anonim válasza:
Néha
Ha valaki nagyon szemét volt
6/12 anonim válasza:
Ha belázasodok vagy mensi előtt vagyok pár nappal akkor könnyebben eltörik a mécses. De ok nélkül nem igazán szoktam sírni.
7/12 anonim válasza:
a menzeszem előtti napokban előfordul :) de máskor, normális esetben nem fordul előt
8/12 anonim válasza:
Miota terhes vagyok allandoan....pedig nem becsuszott gyerek es orulunk neki nagyon.
9/12 anonim válasza:
Engem szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttak zokogni. Sajnos nagyon nehezen megy. Tudom, hogy megkönnyebbülnék, de olyankor eszembe jut amit gyerekkorom óta magamba súlykolok, hogy "sírni csak a gyenge szokott". Pedig néha jó lenne...
21N
10/12 anonim válasza:
Ahogy öregszem, egyre többször.Ok nélkül? Nem kéne megsiratnom az érzelmes filmeket, a beteg állatokat, az idős ember tehetetlenségét....és sorolhatnám.
Érzelgős hülye vénasszony lesz belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!