Az egyik barátnőm nagyon gyűlöli az embereket. Mit tehetnék érte? Bővebben lent.
Te nem tudsz neki segíteni, sajnos.
Mindenki csak önmagát tudja elfogadni, vagy megváltoztatni.
Gyűlöl mindenkit, mert sajátmagát gyűlöli.
Önfejlesztő könyveket (vagy ilyen honlapokat, Facebook csoportokat) javasolhatsz neki, amelyek bemutatják a pozitív gondolkodás gyakorlati alkalmazását.
Ahhoz hogy a világhoz való viszonya megváltozzon, szeretnie kell önmagát.
Mindenki csak annyi szeretetet tud adni másoknak amennnyit önmagának is ad, ez nem tudom mennyire igaz, most olvastam valahol.
Esetleg kérd meg arrra, hogy hallgassa meg ezt a tíz részes sorozatot, amelynek az első részét linkelem is:
http://www.youtube.com/watch?v=LgqMZYYCzS4
Második voltam.
A FOGYÁS LEGJOBB MÓDJAI: mindennap 1evőkanál extra szűz
oliva nyersen nyakaljon le. mindig: két gerezd zúzott fokhagymát és két csipet kakukkfüvet keverj össze egy kanál mézzel majd 1 óráig hagyd állni és ezt evés elött egy kanálnyival magában nyeljen le.(a kakukkfű az éhséget serkenti,de nagyon méregtelenít). mindig limonádét igyon cukormentesen. Zöld tea nagyon jól fogyaszt főzzön,de vegyen Nestee-t is.Reggelire csak két műzlit egyen vagy fahéjas csigáttízórait nasit ne egyen. Vacsi kevés legyen.Minden este egy kiskanál fahéjat vegyen be csak így magába.
KERÜLJE:zsíros ételeket,tejfölt tejfölös ételeket,habart leveseket,főzelékeket,majonézt,mustárt,tésztát,margarint,vajat,péksütiket(kivétel fahéjas csiga),sütiket,cukrot,cukros ételeket,édességeket, csips egyéb nasi.
A csoki csökkenti a koleszterint,de csak mértékkel kell enni. Tejcsoki naponta 6 kocka, legjobb az étcsoki.(hamis téveszme h a csoki árt,csak a Sok sok csoki árt)
KÜLD EL MÁSOKNAK IS AKIK FOGYNI SZERETNÉNEK ezek a módszerek tényleg használnak.Még azoknál is remekül bevált akiknek a genetikai adottságuk miatt súlyosak v túlsúlyosak. Remek barátnő vagy h mindig meghallgatod a barátnőd problémáit és segítesz neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!