Miért hisznek idegesnek azért, mert "dobálom" a cuccaim?
Pedig nem vagyok az egyáltalán! De azt hisik, hogy igen.
Pl feleltetett a tanár, és egyest kaptam, és mentem vissza a helyemre, és leraktam a füzetem, így kiejtettem a kezemből, és rám szólt a tanár, hogy "hé, mit duzzogsz! Azért kaptál egyest, mert nem tudtad!" Én meg: "nem vagyok ideges, egyest kaptam nagy ügy. Miért lennék ideges?" "Mert oda vágtad a füzeted!" nemis, csak úgy raktam le, hogy kiejtettem a kezemből.
Vagy jöttem haza fárasztó nap után, és ledobtam a táskám az ágyam mellé, mire rám szólt apám, hogy minek vagyok ideges?
De nem vagyok az ilyenkor!
Miért hisznek idegesnek emiatt? Nem a falat ütöm ököllel... Akkor érteném, de így?
Dobálással, csapkodással vezeti le az ember a feszültségét, ami akkor keletkezik, ha ideges, mérges, feszült.
Tanulj meg uralkodni az indulataidon.
Ha ideges lettem volna kiba**** az ablakon a füzetem... :D
Nem tudom hogy jön összefüggésbe az idegesség, és az, hogy 0 centiről leejtem a padomra...
Nem tudom kérdező :DD Lehet olyan fejet vágtál, hogy biztos ideges vagy.
A táskadobálást azt nem értem. Azt hittem mindenki eldobja a táskáját amikor hazamegy :D. Én a matek 5-ösöm után is ledobtam a táskám..
Na jó, igazatok van, az én táskám még most is ott van lehányva, még csak nem is a saját szobámban, hanem az előszobában, az ajtó mellett... :D
Az is lehet, hogy az emberek körülötted már mindenre érzékenyek, vagy épphogy hozzászoktak ahhoz, hogy mindenki ideges és kapkod, őrült, így Veled is önként így viselkednek. A fene tudja.
A lényeg, hogy Te tényleg ne legyél ideges, a többieket tojd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!