Ti is szoktatok mások arcába fingani a mozgólépcsőn?
Figyelt kérdés
Mekkora poén nem? Liftben is király.2013. okt. 15. 13:54
11/33 anonim válasza:
feldobott a haverom egy tízest, az egyik felkapott plázában...pont mögöttünk állt két csinibaba, megvártam míg elindultunk a mozgóképcsővel...és reccsentettem egy hatalmasat, de olyan hangja volt, mint mikor a faág kettétörik...mi szakadtunk a a röhögéstől, ők meg levegőt is alig kaptak...
12/33 A kérdező kommentje:
Az jó buli lehetett, megnéztem volna a fejüket :-)
2013. okt. 15. 18:57
13/33 anonim válasza:
3-as válaszoló *urva nagy XDDDDDD. Amúgy én sem szoktam, mert rohadtul nem vicces.
14/33 Angelik@ válasza:
Nem lenne annyira humoros az eset, ha beragadna a lift ajtó.
Valószínűleg sugárba hánynálak, mire kifeszíti a liftes bácsi az ajtót....és akkor még finom voltam és nőies. :D
16/33 anonim válasza:
Kár volt idekattintani. Nem vacsoráztam, de még így is rosszul vagyok.
17/33 anonim válasza:
kösz az ötletet kipróbálom:DD amúgymeg szakadtam xdd
18/33 anonim válasza:
Csak ha édesanyád áll mögöttem.
19/33 anonim válasza:
még nem próbáltam,köszi az ötletet. Én a tömött reggeli buszon mindig eleresztek egy-két szagosat,az a legjobb hogy leszáll a fél busz és van helyem. :D
20/33 szokratesz válasza:
Nos igen a föld IQ értéke állandó csak egyre többen vagyunk hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!