Csendes, szégyenlős vagyok. Hogyan változzak meg?
Figyelt kérdés
Már ovis korom óta mindenki elkönyvelt csendes,szégyenlősnek.Az iskolába mindig azt kérdezik-Te miért vagy ennyire szégyenlős,csendes?
De én nem szeretnék ilyen maradni.Hogyan kezdjek el megváltozni?
16/L
2013. okt. 14. 07:14
2/6 anonim válasza:
Ezt pozitivnak éld meg, mert a te korodban szokták elkezdeni, és úgy 30-asként fejlődik totálisan ki benned. Igy vidáman tudod szemlélni az embertársaidat, ők meg azt sem fogják tudni ki vagy valójában:D
3/6 anonim válasza:
róbálj nyitottabb lenni,állj pozitivan az emberekhez,beszélgess,ismerkedj velük,menni fog!
4/6 skót válasza:
Én imádom a csendes és szégyenlős lányokat!
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne változz meg sehogyan se!:)
Bár nem is hiszem, hogy megtudnál változni. Én is pont ugyanilyen vagyok ovis korom óta, de jól érzem magam így.
19F
6/6 Angelik@ válasza:
Ezen nem tudsz váloztatni. Nem feltétlenül probléma ez.
Vannak akiknek folyton jár a szája és senkit sem érdekel a mondanivalója.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!