Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért írják ki a facebookon,...

Miért írják ki a facebookon, hogy "Elköltözöm Londonba/Amszterdamba/Las Vegasba 12/14 stb. hónapra"?

Figyelt kérdés
Már megin mi ez?
2013. okt. 2. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
tiniszars*g
2013. okt. 2. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:

A szokásos mell meg méhrákos f...szság.

Ezzel akarják felhívni a nők a figyelmet, bár inkább én azt látom, h a sok pihentagyú feltűnési viszketekségben szenved aztán élvezi, h ráírnak.

2013. okt. 2. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezzel ugyan hogy hívja fel a figyelmet egy betegségre?.?.? Mekkora baromsag....
2013. okt. 2. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó, hogy feltűnési viszketegségből csinálják, de mi a lényege? Ezt én sem értem.
2013. okt. 2. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
mellrákra felhívás,ezzel akarnak rekordot dönteni.bár már engem is idegesít.pedig nőből vagyok
2013. okt. 2. 16:53
 6/9 A kérdező kommentje:
mellrákra való felhívás? sajnos még mindig nem értem...
2013. okt. 2. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen megelőzési tanácsadás, meg programok lesznek ott, legalábbis erre gondolok.
2013. okt. 2. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezért mondtam, hogy feltűnési viszketekség.

Élvezi a barom, h mindenki rá írogat és kérdezgetik, h miért írta ki.

Tavaly színt kellett kiírni, piros, bordó, lila stb.

2013. okt. 2. 20:02
 9/9 Ravel ***** válasza:

Valóban rákbetegségekre "figyelmeztetnek" így. Amúgy nekem sem tetszik, mert aki nem hallott róla úgy sem tudja mi ez és csak összezavarodik tőle, az meg már csak kevesekhez jut el, hogy mi is ez pontosan.

Egyébként valahogy úgy van, hogy minden hónaphoz kitaláltak egy várost és a születési hónapod jelenti a várost a nap pedig, hogy hány hónapra.

2013. okt. 2. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!