Milyen ember az ilyen?
Figyelt kérdés
Adott: 34 éves pasi. Körülmányek: anyjával él, saját lakása nincs. Van egy hiteltörlesztési kötelezettséggel terhelt kocsija. Társkeresőkről leszedegeti a csajokat és közösségi oldalán ismerőseikként "tündökölnek". Ha éppen van állandó kapcsolata, akkor is folyamatosan társkeresőzget. "Szerelembe esik" egy csajjal, néhány hónapig. Utána másikba "szerelmes" :-D :-D
Szerintem elég undorító egy férfi, pláne hogy már nem huszonéves, hanem 34.
Hogy lehet ilyen egy férfi 34 évesen? Sok embernek 34 évesen már családja van.
Nem is annyira "nagy szám", sem külsőre, sem viselkedés szempontjából.
A barátait is átveri, megbízhatatlan, ígéreteit vagy betartja, de inkább nem.
2013. okt. 1. 14:52
11/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy begubózós, sőt..., és nekem nincsenek olyan ismerőseim, akik 30 éven felül még ilyen szerencsétlenek, mint ez az illető, akivel kapcsolatban tettem fel a kérdésemet. 30 éven felül már az a normális, ha családja van az embernek, nem pedig ilyen "kretén" életvitele.
2013. okt. 4. 20:29
12/12 anonim válasza:
De ki ez az illető? Valami közöd csak van hozzá, ha ennyire irritál a viselkedése? Máskülönben miért írnád ki a kérdést? A szomszédom is egy furcsa példány, de nagyon nem izgat a léte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!