Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy számomra fura dologról...

Jánosgazda kérdése:

Egy számomra fura dologról szeretnék kérdezni. Veletek is már történt hasonló?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy Hitler beszéd, amit ha bármikor meghallok, akkor annyira libabőrös leszek és megtelik a szemem könnyel, és a libabőrt alig tudom ,,abbahagyni", pedig utálom Hitlert, és semelyik másik beszédénél nem szokott ilyen lenni, mármint kipróbáltam, hogy másik beszédénél így van-e. De nem. És tényleg utálom azt az embert, illetve utálom is meg olyan közömbös vagyok vele, valamit jól csinált, valamit nem, na mindegy ebbe ne menjünk bele. Amikor ezt a libabőrt érzem, teljesen beleélem magam akaratomon kívül is, és ez egy kicsit ijesztő. Mármint nem mint a führer, hanem mint egy sima ember aki ott van a beszéden. Kérlek valamit írjatok, csak mert ez engem annyira idegesít. Köszönöm!

2013. szept. 28. 20:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazándiból nem szeretem, de mégis meghallgatom, mondom nem tudom leírni miért, persze nem minden nap, csak néha.
2013. szept. 29. 10:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Milliók éreztek igy s mentek a halálba érte. neked szerencséd van te tudhatod ki volt ő...

Amúgy én ettől leszek libabőrős, 1:10 -TŐL AZ IGAZI...

http://www.youtube.com/watch?v=VXJZVZFRFJc

2013. okt. 4. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!