Hogyan lehetnék én is félénk lány?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok félénk...legfeljebb,ha idegenek között vagyok vagy olyan helyetben(de nem úgy általában,hogy mindig...értitek,hogy értem).Igazából meg vidám,kedves,szétszórt,hiperaktív és huncut,kislányos,pozitív..stb. vagyok.Szóval minden csak nem félénk...pedig azok olyan titokzatosak és bájosak!És még úgy is tudom,hogy a fiúknak az olyan lányok jönnek be.2013. szept. 24. 17:40
1/8 anonim válasza:
Hát, majd lesz fiú, akinek úgy jössz be, ahogyan vagy. Nem értem, miért akarná bárki is csak azért megváltoztatni a személyiségét, ráadásul ilyen mértékben, hogy megfeleljen egy általa kreált elvárásnak. Ha más szerepet erőltetnél, csak belenyomorodnál, semmi több.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. szept. 24. 17:49
3/8 anonim válasza:
Te a sajat tulajdonsagaidnak az ellentetje akarsz lenni. Ami nem fog osszejonni,mivel ilyen a termeszeted. Ha meg megjatszod magad akkor egybol "lebuksz".foleg azok elott,akik ismernek teged
4/8 A kérdező kommentje:
Értem. :/
2013. szept. 24. 18:04
5/8 anonim válasza:
Én pont, hogy az ellenkezőjét szeretném. :/
Természetesen minimálisan meg lehet változni, de a teljes személyiségedet nem tudod megváltoztatni.
6/8 anonim válasza:
Inkább adj hálát, hogy nem alszik meg a tej a szádban! Hadd ne kezdjem el mesélni, hogy milyen rossz félénknek.lenni... Csak hátrány ért eddig emiatt. Az ilyen embereket senki sem szereti.
7/8 A kérdező kommentje:
Hmmm.... :3
2013. okt. 5. 14:28
8/8 One of the Anonymus válasza:
Szerintem ezt te se gondoltad komolyan, teljesen az ellentétedre formálodni? 1: ez talán lehetetlen 2: Valaki az ilyet is szereti 3: Ami a legfontosabb lehet hogy van egy társasági köröd és ők pont ezt szeretik benned és ha megváltozol lehet hogy kitagadnak. Egyszóval ne változz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!