Miért olyanok az emberek, hogy azt mondom nekik, hogy romlott a kaja (viccből) rosszul lesznek?
:D
Amúgy nem romlott, csak poénkodtam 1-2 haverommal. Amúgy nem szívatnék senkit!
Voltak nálam, és megkínáltam őket olyan kajával, amit tegnap csináltam, szóval tuti nem romlott meg, illetve reggel is ettem belőle, és délután jöttek.
És esznek, megkérdem:
Finom?
-Ja! Nagyon jó!
-Ez különös, mert már 2 hete a hűtőben van...
-Őőőő, ehhh :S Én már többet nem kérek..."
Az az arckifejezésük, mikor azt mondtam nekik, hogy hetek óta a hűtőben van, az felbecsülhetetlen! :D
És utána még elkezdtek fizikai rosszul létet érezni, mert olyan fél-1 óra múlva elkezdtek, hogy "ahh, fáj a hasam, hányingerem van, szerintem romlott volt! Furcsa íze volt!" Előtte még 1 perccel nagyon finomnak találták... :D
Pedig nem. Csak mondtam nekik poénból, hogy valószínűleg nem friss amit esznek, de nem volt igazából rossz.
Mégis mitől lettek rosszul miután ilyet mondtam nekik? Mert beképzelték azt, hogy tényleg rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!