Szerintetek nagyon gáz hogyha lányon van egy kicsi felesleg?
Rajtam is van egy kis felesleg, s ugyancsak 172-175 cm vagyok. De nem hiszed el, hogy már elfogadtam magam és szintén egész jól öltözök, pedig régebben engem is nagyon zavartak a beszólások, bámulások. Ne érts félre, de szerintem szexis a testem, így formásabban, s ha leadnék pár kilót, az max. 10-20 lenne, de nem több. S csak olyan srácokkal beszélgetek, akik ezt elfogadják, a többiekkel max. felszínesen :).
Mellesleg ha őszinte akarok lenne önmagammal, akkor nekem is a kicsit testesebb pasik jönnek be, a túlzottan vékonyak már egyre kevésbé. Szeretem, ha érzem, hogy van alattam egy igazi férfi, s nem kell mindig megtámaszkodni valamiben, mert másképp lecsúszok róla :).
Persze, mert mindenkinek a modellalkatú csonthernyók tetszenek. Ha van rajtad icipici husi (pont annyi, hogy ne álljon ki a bordád), bújj el!
Most komolyan, miféle gondolkodás lett úrrá rajtatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!