Mit gondoltok arról, aki a horror filmeket szereti?
Mások szemében nem túl gyerekes? Vagy mások azt gondolják, hogy nem tudja az ilyen eltartani a családját, vagy gyerekét?
Mert most nagyon előtérbe kerültek a romantikus/dráma/vígjátékok.
És csak elenyésző hányadban készülnek horrorfilmek, azok is vámpíros és zombis témában.
De én a régebbi 80-as horror filmekre gondolok, mint a kukorica gyermekei, Démonok éjszakája 1, Kopogó szellem (Poltergeist), Hellraiser, kedvencek temetője.
Vannak pl. horror film őrültek, akik direkt erre specializálódtak, ezeket szeretik.
Ahogy most észrevettem, a romantikus/vígjátékok, és dráma filmek időszakát éljük.
Na és ez mégis kit érdekel? Azért, mert ezekre van nagyobb kereslet te is csak olyanokat fogsz ezentúl nézni?
Olvasd el újra a második mondatot az első hozzászólásomban.
Én sem értem az összefüggést.
"Mások szemében nem túl gyerekes? Vagy mások azt gondolják, hogy nem tudja az ilyen eltartani a családját, vagy gyerekét? " Ezmiez?! Hogy a fenébe jönnek ezek össze? Szerintem valami benned van elkattintva, hogy ilyeneken aggódsz.
Én szeretem a 80' évek horrorjait és a thrílereket.
Azért, mert olyan érzéseket mozgatnak meg az emberben, amiket ritkán él meg az életben. Vagy sosem. vagy már nagyon rég volt. Pl.:Amikor kiskorodban féltél elaludni, mert attól tartottál, hogy kinyúl a szörny az ágyad alól és magával ránt.
Talán tudat alatt hiányzik az embernek ez az érzés. A vér látvány, talán valami elfojtott ősi ösztön lehet.
Inkább ezt nézem, mert amikor látom az afrikai éhezőket, ahogy olvasom az afrikai nők érzéstelenítés nélküli körülmetéléséről. Vagy az a videó, amiben a rendőrök lelövik egy férfi rotiját. Az jobban elborzaszt, mert tudom, hogy nem egy megjátszott jelenet. Képtelenség és még is igaz.
Hogy gyerek lennék? Hogy nem tudok gondoskodni másokról?
Azt gondolom, hogy némi gyerekes jellem kell, hogy az ember ne bolonduljon meg ebben a világban. A gondoskodásról meg csak annyit, hogy jelenleg 3 kutyánk van és párom fiáról is én gondoskodom. Nem éhezik nem fázik stb...
Az eltartás dolog meg megint más. Ma már szinte lehetetlen egy fizetésből eltartani egy családot.
A romantikus vígjátékok meg nagyon kelendőek mostanában, gondolom ezért szaporodtak el.
A mai horror filmek többségét meg nem nevezném horrornak.
Bocsi hogy hosszú lett. :-)
Én imádom a horror és thrillert, minden héten megnézek legalább 2-3 ilyen filmet. A romantikus és a romantikus vígjáték filmekkel ki lehet kergetni a világból....
Ettől még egy teljesen normális 25 éves kormánytisztviselőként dolgozó nő vagyok.
Soha senki nem mondta még rám, hogy milyen gyerek vagyok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!