Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az ilyen?

Normális az ilyen?

Figyelt kérdés
éjjel nappal justinra rázza a seg.gét...és az 1D a kedvence de ez még nem is lenne nagy baj ,de mindenkibe bele kot ,hogy milyen sz@r zenét halgat unom már ezt a .na meg az 1D más ha meg oszt valami számot vagy kípet a kedvenrécol rogton meg oda káromkodni szidni az iletott normális?vagy csak bu....zi?

2013. szept. 20. 15:50
1 2
 11/16 anonim válasza:

Most..oké. A leírtak alapján valóban nem a legkedvesebb ember, de nem értem ezt: "káromkodni szidni az iletott normális?vagy csak bu....zi?" Tehát, hogy lehord mindenkit, undok, egoista, de ebből most az következik hogy meleg? Vagy bocs lehet hogy csak én nem értem z összefüggést. Én is meleg vagyok és ezek a tulajdonságok távol állnak tőlem.

Na de tegyük félre ezt a meleg témát.

Azt tudnod kell hogy akárhova is kerülsz az életben, például munkahelyre, egy másik iskolába, mindig ott lesz az az egy tuskó, aki az agyadra megy. Mindig, minden közösségben van egy ilyen ember aki nem veszi észre magát és nem tudja felfogni hogy a szavaival/tetteivel milyen mélyen meg tudja bántani az embereket. Erre a legeslegjobb tanács talán az hogy ne foglalkozz vele. Esetleg szólj vissza, hátha úgy abbahagyja. Amikor iskolába jártam engem is sokat cseszegettek mert nem úgy viselkedtem mint a velem egykorú fiúk. Nem tudták hogy meleg vagyok de kitűntem a sorból. Ha szekáltak egyszerűen nem figyeltem rájuk átnéztem mindegyiken, ha viszont olyan szavakat használtak ami szerintem gusztustalan és nyilvánosan megalázó egyszerűen visszaszóltam egy kicsivel keményebben és általában akkor abbahagyták.

Remélem segítettem valamennyire.

2013. szept. 22. 16:08
 12/16 A kérdező kommentje:

11.kosznom szépen :) ne haragudj ,de nem ugy értettem ,hogy azért meleg hanem a jo zenéket meg ezeket szidja és egész nap Jb 1D meg arrol az auistinrol beszél idosebb vagyok nála 3-2ével ,de már az idegeimre megy szerintem nem normális mindenkinek neki esik aki nem a jb 1d-t austin halgatja ezért mondom ,hogy meleg plána ,hogy ma misén ez volt a pulcsijára rá írva One Direction is my life olyan szév alakú fel kiáltojellel :O

10 mi a neved talán ismerjuk egymást :D

2013. szept. 22. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Valaki elmagyarázná, hogy a zenei ízlésből hogyan következik, hogy valaki a saját neméhez vonzódik?! A káromkodást, szidást, becsmérlést meg már végképp nem értem.

Meleg vagyok de semmi közöm az 1D-hez meg JB-hez sőt belekötni sem nagyon szoktam az emberekbe. Na akkor most mi van? Paradoxon?

Amúgy meg egy aranyos kisfiúnak tűnik, aki próbálgatja a szárnyait meg az éles nyelvét. Kamaszok vagytok, az ilyesmi mindennapos életjelenség.

2013. szept. 25. 22:11
 14/16 A kérdező kommentje:
hát nem csak azért fogdossa a fiúk feneket kezét a lányok nem is érdeklik kb. ma is a szomszédomnak (ez a fiú a szembe szomszédom) oda mondja ,hogy milyen szép a szeme 23-évesnek kozben nem haverságbol mondja ezt az tuti mert nem is beszélnek egymással
2013. szept. 25. 22:19
 15/16 anonim válasza:
11-es vagyok. Hát ha fogdossa a srácok fenekét, ami kicsit bizarr, és azt mondja hogy szép a szeme a srácnak hát..ott már van valami. Az hogy bunkó..hát ez van. Ha meleg...hát xD ez van. A lényeg hogy szerintem meleg, ha nem is az akkor biszexuális.
2013. szept. 26. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:
OMG... O.o
2013. okt. 6. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!