Az ember öltözködésében megjelenik a személyisége? Aki feketét hord annak szomorú a személyisége?
Nem tudom, de ez saját elképzelésem.
Hogy aki feketét hord, az ilyen komor, bús személyiség, vagy gonosz, inkább olyan, aki nem szereti ha hozzá szólnak, meg ilyesmi?
A feketét szokták használni a bűnőzők, a sötétség, halál, gonoszság jelképe, búskomor hangulat ábrázolása.
Az ember szeret olyan ruhákat hordani ami a személyiségét jellemzi. Például aki ilyen feltünsősködő azt mindig fehérben, meg rikító színű ruhákban láttam. Akiket színesben, rikító színekben, azok mindig barátkoztak másokkal, sokat mosolyogtak, mindig olyan jó kedvűnek láttam. Fehérben meg mindig azokat láttam akik nagyon adnak a megjelenésükre, fehér cipő, pulcsi, telefon, azok az ismerőseim hordanak fehért, akik szeretik ezt a tisztaságot, ezt a "prémium" érzést.
Aki meg visszafogottabb az sötét színekben.
Szóval kihat az emberre, hogy milyen ruhát hord?
Akik mindenből a feketét hordják,(cipő, póló, pulcsi, nadrág, telefon, táska karkötő) azok ilyen zárkozóttabb embereket, akik így elvannak magukkal? Nem azok a nyitot barátkozósak? Vagy ez csak néha jön be? Nem függ ennyire az ember szeméyllisége az öltözködéstől?
Nem feltétlen köthető a személyiséghez, de persze biztos van hozzá köze.
Én általában monokróm és sötét színekben öltözködöm. Igaz, hogy inkább magamba forduló és álmodozó vagyok, nem igazán szeretek szocializálódni.
De a sötét színeket (köztük túlnyomó részt a feketét) nem csak emiatt kezdtem el hordani. Egyrészt könnyű mindennel párosítani, ami nagyban megkönnyíti az elkészülésemet, valamint a legfőbb indok: nem látszik benne ha leizzadok. Sajnos nagyon izzadós vagyok, és akkor szoktam rá legfőképp a fekete felsőrészekre, amikor rájöttem, abban általában egyáltalán nem látszik ez a problémám.
én imádom a full fekete szetteket...és minden vagyok, csak szomoru, depis, unalmas, magába forduló vagy barátságtalan nem.....sőt, vidám vagyok, kedves, szeretek élni, nevetni, barátkozni és a barátaimmal lenni, dumálni...és marha feltünő is vagyok........
az embernek megvan a kisugárzása...és a stílusa...esetleg ez határozhatja meg a dolgokat:) nem a szín:) szerintem!
erről pl biztos nem undokság, meg gonoszság, vagy depi jut eszembe...:) legalábbis nekem....nem....harmadjára is ugy hiszem, hogy a stílus és a kisugárzás alapján látszódhat, hogy milyen egy ember...és még ekkor se mondtad meg pontosan..messze nem :)
Szia!
A fő szín a ruháim között a fekete. Azért szeretem ezt a színt, mert komoly, elegáns, passzol mindenhez, időt álló, férfias. Viszont nőknél is számomra sejtetős, vonzó a fekete szín.
Személy szerint én zárkózott ember vagyok, de az nem azt jelenti, hogy nem beszélgetek szívesen, nyitott vagyok, de inkább szeretek a háttérben maradni.
Tegnap egy lány ismerősömtől viszont megkérdezte valaki buszon, hogy miért van feketében. Mondjuk aki megkérdezte, számomra nem mérvadó, mivel közönséges stílusú emberke volt és hát ahhoz a népcsoporthoz tartozik, ahol tudni illik menőbbek a rikító színek.
Engem személy szerint mosollyal tölt el, ha mást is meglátok feketében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!