Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért fújja néhány ember az...

Miért fújja néhány ember az orrát a csapba? Nem gusztustalan egy kicsikét?

Figyelt kérdés

Nem zsepibe fújják ki, hanem megengedik a csapot, és fújják, és mossák a kezükkel! :S

Hát azt hittem ilyen nincs, megyek be egyik bevásárlóhely wcjébe, és ott fújja a hapek az orrát, és mossa a kezével a taknyot le a vízbe! Fúj b+!

Ezt mégis miért? Adtam volna neki zsepit, ha kért volna, ezen nem múlt volna!

Szerintetek nem gusztustalan egy kicsit? Még ha otthon egyedül csinálná, de egy nyilvános mosdóban!

2013. szept. 16. 12:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
92%
Van aki nem a csapba teszi, hanem kiveszi az orrából, és teljes erővel a földhöz vágja, az pedig szétterül a földön, más meg megy s belelép, majd elcsúszik rajta
2013. nov. 2. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Már régi kérdés, de akkor jöjjön a másik oldal. Én akkor szoktam a csapba fújni amikor több hete taknyos vagyok és a zsebkendőtől már kidörzsölődött az orrom. Ha már ott a víz, abba sokkal kellemesebb.
2014. aug. 5. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Sokkal higiénikusabb, mint a zsebkendő, amit utána zsebreteszel, és kézmosás nélkül tovább mész. A nedvesség a zsebkendőn átszivárog, keni a zsebedet, táskádat. Ha papír, hurcolhatod a következő szemetesig, vagy ha bunkó vagy, eldobod ahol használtad.

Az előttem szólónak is igaza van, sokkal kellemesebb megmosni, mint törölgetni. És attól is jobban érzi magát, hogy tiszta lesz utána a keze, míg neked, aki szerint gusztustalan, a kezeden marad az, ami a zsebkendő lyukacsain átjut. Én mondhatnám, hogy pfujj, én ilyennel fogjak kezet, vagy fogadjak el tőle bármit?!

2020. dec. 24. 17:47
 14/14 anonim válasza:
Szerintem a csapba orrot fujni iszonyatosan undorító szokás. Van viszont egy ennél is undorrítóbb szokás az angolszász országokban (Anglia, Ausztrália, stb.) és bár szerencsére nem széleskörrben elterjedt, de ennek ellenére már elég sokszor láttam. Ezek az emberek, étteremben vagy céges meetingen evés után kifujják a szalvétába az orrukat és miután befejeztég a kajálást a taknyos szalvétát összehajtogatva rárakják a tányérjukra. Amikor ezt elöször láttam majdnem elhánytam magam. Egy másik undorító szokásuk, hogy nem fujnak hangosan orrot, hanem diszkréten szürcsölgetve visszaszívják a taknyukat miközben szipognak. Feltételezem ezt azért csinálják, mert az orrfújás során kiadott hangot neveletlenségnek tartják. Én viszont attól leszek rosszul, amikor valaki letüdözi a taknyát.
2023. jan. 3. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!