Miért fújja néhány ember az orrát a csapba? Nem gusztustalan egy kicsikét?
Nem zsepibe fújják ki, hanem megengedik a csapot, és fújják, és mossák a kezükkel! :S
Hát azt hittem ilyen nincs, megyek be egyik bevásárlóhely wcjébe, és ott fújja a hapek az orrát, és mossa a kezével a taknyot le a vízbe! Fúj b+!
Ezt mégis miért? Adtam volna neki zsepit, ha kért volna, ezen nem múlt volna!
Szerintetek nem gusztustalan egy kicsit? Még ha otthon egyedül csinálná, de egy nyilvános mosdóban!
Sokkal higiénikusabb, mint a zsebkendő, amit utána zsebreteszel, és kézmosás nélkül tovább mész. A nedvesség a zsebkendőn átszivárog, keni a zsebedet, táskádat. Ha papír, hurcolhatod a következő szemetesig, vagy ha bunkó vagy, eldobod ahol használtad.
Az előttem szólónak is igaza van, sokkal kellemesebb megmosni, mint törölgetni. És attól is jobban érzi magát, hogy tiszta lesz utána a keze, míg neked, aki szerint gusztustalan, a kezeden marad az, ami a zsebkendő lyukacsain átjut. Én mondhatnám, hogy pfujj, én ilyennel fogjak kezet, vagy fogadjak el tőle bármit?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!