Miért van az hogy nem tudom értékelni a cuccaimat amik vannak és mindig jobb kéne mikor meg látom kinek mi van?
Felteszem, azért, mert eddig is mindent megkaptál a szüleidtől, amiért csak nyikkantál egyet, és el lettél rontva, ami nem a te hibád.
A másik verzió az, ha soha semmit nem kaptál meg, és azért halmoznád fel a cuccokat, mert végre jó érzés birtokolni. Ezzel is el lennél rontva, és erről sem te tehetnél.
ma 11:10
Isten igazán azért vettem azt amit vettem mert szerettem volna csak ugye látom kinek mi vagy hogy ilyenkor elém áll hogy ú de jó lenne de mikor józanul gondolkodom meg leszarom az egészet és jó ami van,pl motor van egy 600 asom szerelem volt első látásra,de mikor nem motorozom nézegetem kinek milyen meg olvasom hogy a 600 as szar az ezres meg milyen király nézegetem a hírdetéseket és hol ez hol az tetszik de mikor rá ülök az enyémre meg le szarom az egészet.Csak néha arra gondolok nem volt még ezresem mi lesz ha sosem lesz de tudom nem ettől leszek több vagy kevesebb na meg ki sem használnám,szint úgy fényképezőgéppel vagy bármi mással,kivétel pl a telefon .
ma 11:11
Valamilyen szempontból igen
ma 11:14
Igen ez is köre játszik mivel már nem igazán tudok boldog lenni sokszor próbálom tárgyakban keresni de már csak igen rövid időre tud kielégíteni boldogság ügyileg egy tárgy már nem olyan a filing.
rövidke életem során már rájöttem, h tárgyakat halmozni felesleges. miért kéne beállnod a sorba, miért kell neked ugyanaz a telefon ami 100 meg 100 embernek megvan?
utazz inkább. néha még olcsóbb is mint egy vacak kütyü, de ott az szerzett élmények annyira feltöltenek, hogy még évekig benned marad az emléke, és mesélheted akinek szeretnéd. hidd el, sokkal jobban irigyelni fognak a nagy úti kalandokért mint egy vacak ájfónért.
van egy haverom, aki 100 euróval vágott neki a ködös Albionnak, és igaz ma sem milliomos, de olyan sztorijai vannak, hogy lehidalok mikor hallgatom :) csomó jó buliban volt, olyan csajokkal volt viszonya, hogy csak lesek, stoppolt, megtanult fantasztikus kajákat készíteni. na, ezért baromira irigylem őt. ha csak lenne valami pötsköszörű verdája, akkor meg elkönyvelném sznobnak, és 2 mondat után otthagynám.
tegnap 22:37
Hát a mai világban 100 euroval azaz 30EFt al sehova nem nagyon jut az ember el szerintem én egy modern hülye vagyok tudom de ma már stoppolni sem életbiztosítás,na meg ki tudja hol milyen betegséget lehet el kapni,nekem mondjuk a sima utazások is jók lennének de azok meg egy vagyonba kerülnek.De abban igazad van hogy a tárgyak halmozása nem hoz örömet,mert már egyáltalán nem olyan élmény valamit meg venni mint régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!