Vajon tényleg átok ez a dátum, 08.13?
Hogy kapcsolódik a dátum és a helyzeted egymáshoz?
Amúgy meg sokaknak jóval rosszabb a helyzete... van, akinek munkahelye sincs, hogy rosszabbat ne is említsek.
A dátumnak mi a köze,hogy rosszul élsz?
Amúgy ez a péntek 13 egy hülyeség.Én észre se venném,hogy péntek 13 van.Csak a sok idióta kiírja facere,de még a rádióból is ez folyik.
Nekem munkahelyem sincs már évek óta. A pasim elhagyott, anyukám beteg, aztán nálam is megállapítottak egy betegséget.
Persze, én is lázadtam (még néha ma is), de aztán fölvettem a leszarom állapotot. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy elhagyom magam, inkább leszarom. Ha lázadozok, akkor sem lesz jobb, így legalább nyugiban vagyok.
Amúgy nézd meg az Észak-Korea gyermekei c. filmet, és ha egy cseppet is szociális vagy, mindjárt elmegy a kedved a nyavalygástól, és egy pillanatra talán értékelni fogod azt, amid van.
Péntek 13 karambolózzott 2 autó meghaltak.
Semmi péntek 13 minden nap karambolóznak valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!