Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon tényleg átok ez a...

Vajon tényleg átok ez a dátum, 08.13?

Figyelt kérdés
Már nem tudom, mit gondoljak, egyszerüen nekem mindenért meg kell küzdenem ebben az életben. Bármibe fogok is, minden dupla olyan nehéz mint másoknak, albérletet fizetek évek óta, napról napra élek, a munka helyemen is mindíg csak a gondok vannak. Már nem lázadok, úgy mint rég, bármennyire rugalmasan is kezelem a dolgokat, azt látom, ez sose lesz jó. Ez lenne a sorsom?
2013. szept. 13. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
és mit szóljon akinek nincs lába vagy keze?
2013. szept. 13. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy kapcsolódik a dátum és a helyzeted egymáshoz?

Amúgy meg sokaknak jóval rosszabb a helyzete... van, akinek munkahelye sincs, hogy rosszabbat ne is említsek.

2013. szept. 13. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:

A dátumnak mi a köze,hogy rosszul élsz?

Amúgy ez a péntek 13 egy hülyeség.Én észre se venném,hogy péntek 13 van.Csak a sok idióta kiírja facere,de még a rádióból is ez folyik.

2013. szept. 13. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem munkahelyem sincs már évek óta. A pasim elhagyott, anyukám beteg, aztán nálam is megállapítottak egy betegséget.

Persze, én is lázadtam (még néha ma is), de aztán fölvettem a leszarom állapotot. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy elhagyom magam, inkább leszarom. Ha lázadozok, akkor sem lesz jobb, így legalább nyugiban vagyok.

Amúgy nézd meg az Észak-Korea gyermekei c. filmet, és ha egy cseppet is szociális vagy, mindjárt elmegy a kedved a nyavalygástól, és egy pillanatra talán értékelni fogod azt, amid van.

2013. szept. 13. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Van akinek milliószor rosszabb,mégsem kesereg.
2013. szept. 13. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Péntek 13. Kiugrott a térdem. Csak mákom volt, hogy nem "maradt úgy". Ha holnap reggelre bedagad, és még sántítok, akkor bizony a ribizli anyukáját péntek 13.-ának, és igen, átok! :)
2013. szept. 13. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Péntek 13 karambolózzott 2 autó meghaltak.

Semmi péntek 13 minden nap karambolóznak valahol.

2013. szept. 14. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!