A mai fiatalok "trendi" szokásainál a fiúké hogyan mutatkozik ki?
A lányoknál van a tükörben fényképezés, férehúzott száj, Justin Beaber, Hannah Montana, SP, One Direction.
A fiúk nem hiszem, hogy ezeket az együtteseket hallgatják.
Valami másban mutatkozhat meg ez a trendiző, úgymond hóbort.
Póló nélkül fotózkodás, Facebookon ribizliskedés, "SWAG" ruházat. Zene: Ami a VIVA-n, és az MTV-n megy, ami éppen "divat".
Jövőre nézz ki OSG-re, ott rengeteg páva/swagger majom van.
Én lány vagyok, de azt vettem észre a fiúkon, hogy tulajdonképpen egymást utánozzák. Sok fiún látok neon cuccokat meg sapkát meg deszkacipőt. Meg rengeteg rózsaszín meg lila pólós srácot meg színes rövidgatyákat húznak fel. Én nem tudom, hogy miért járnak, ilyen cuccokban. Ezt valaki kitalálta és most az a menő srác, aki így néz ki... Nem tudom, szerintem ezek a neon színek meg deszkás cipő, fullcap nem néznek ki jól. Nekem legalábbis nem tetszik, de elhiszem, hogy valakinek igen. Mindenkinek szíve joga eldönteni. A másik, amit említettem meg...most én tudom, hogy attól, hogy egy fiún rózsaszín póló van még nem kezdi el simogatni a haverjait meg a nevükön szólítja őket és nem cicának, de azért elég érdekes, hogy úgy mondjam. A másik, amit még tapasztaltam az meg a "túláradó hazaszeretet". Régi Magyarországos meg címeres, zászlós pólók, ehhez kapcsolódó feliratokkal. Terepmintás nadrág. Mindenkinek más tetszik, nekem ezek közül egyik sem jön be igazán. Ez a műhazafiaskodás meg az úgymond "páwák" sem, de biztos sokaknak meg igen úgyhogy erről ennyit. Nem érdekes. Zenében pedig szintén csak így tudok nyilatkozni körülöttem most rákaptak a Kárpátia meg ehhez hasonló zenékre. Úgy vettem észre, hogy a One Direction-t rühellik. Rappeket szeretnek még hallgatni, magyart is, sajnos nem tudok konkrét nevet mondani. Asaf Avidan One Day, szintén szerették.
Kb. ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!