Gáz ha valaki 11 éves és megjött neki? Meg borotválja a hónalját?
Miért? Tudsz azon változtatni, hogy megjött?
Szerintem nem.
Egyébként amit 3 havonta kell borotválni, az ott sincs. Én hetente 2-szer csinálom.
Már miért lenne gáz? Biztos, hogy nem te vagy az egyetlen akinek 11 évesen megjött! Van akinek 9 éves jőn meg, és olyan is van aki 17 évesen még azon parázik, hogy nem jött meg neki. Inkább örvendj, hogy egészséges vagy és nem kell azon aggodnod, hogy valami nincs veled rendben! Ha a hónaljad kell borotválnod meg tényleg muszály (hisz nem vagyunk egyformák) és így érzed jól magad, akkor semmi kifogás!:)
Szóval nyugi!:)
akkor te a szerencséssek közül vagy.
nálam nem legenda. egyszer borotválom le mondjuk az intim résznél, és úgy megerősödik, hogy a következő gyantánál már megint tré leszedni.
csak ahol vagyok a közbenső időben, ott nem tudok intim gyantáztatni. szal szívás.
Nem gáz egyik sem.
Amúgy nekem 10 évesen jött meg 3-os voltam,cikiztek is érte az idióta osztálytársaim.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!