Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok elaludni?

Figyelt kérdés
Amióta a szüleim elváltak,alvásproblémás vagyok.persze rájátszik az is hogy félek a fimektöl.de az a legrosszabb hogy nem tudok másnál aludni,depis lettem két filmtöl is,kétszer jártam pszihologushoz az egyikhez még mindig járok,gyógyszerem is van és nagyon féltem a családomat,de abban kéne segíteni,hogy mindig félek máshol aludni....este elkezdek sírni és haza kell vinni....segítsetek,mert nem akarok ilyen lenni!!!! 13/l

2013. szept. 8. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:

mi van akkor, ha előre szólsz, hogy lehet sírni fogsz, mert van egy ilyen félelmed. viszont bármi van maradsz.

lehet ha végig csinálnál így másoknál pár éjszakát akkor megszoknád. gyökeret tudna benned ereszteni az az érzés, hogy minden rendben lesz.

2013. szept. 8. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:
citromfű tea, levendulaolaj párologtatás, lenyugtatja az idegeket:)
2013. szept. 9. 00:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Autogén tréning - ez egy egyszerű elalvási vagy/és lenyugvási technika, a pszichológusod biztosan szívesen megtanítja neked, ha megkéred.
2013. szept. 9. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!