Egy kutyaoktatónak milyen gyerekei lesznek, illetve ha van már, milyen élete lehet?
Figyelt kérdés
Személy szerint 3 ilyen embert ismertem, a mai napig egyedül vannak, párkapcsolataik elég rövidek. Jellemükben olyanok, hogy nagyon uralkodó típusúak, csak nekik lehet igazuk, ellentmondás nincs.
Egy közeli ismerősöm ilyen, eléggé aggódok érte, már 40-en felül van, nő, de szeretne gyereket.
2013. szept. 5. 06:45
1/7 anonim válasza:
Én elég sok ilyen embert ismerek, és egyikük sem kutyaoktató, viszont reggel mostak fogat.
A reggel fogatmosó embereknek milyen gyerekük lesz?
2/7 anonim válasza:
06:51 az csak attól függ, hogy reggeli előtt vagy utána mossák.
3/7 anonim válasza:
Értem a problémát, ugyanis ahhoz, hogy valaki kutyaoktató legyen, falkavezérnek kell lennie. Viszont ismertem egyet, akit nem igazán kedveltem, ő is elég határozott típus volt, viszont a gyerekeit nagyon szépen nevelte, szigorúan, de következetesen, és így sokra vitték a gyerekek.
4/7 anonim válasza:
Borzasztó emberek! én is ismerek ilyeneket: úgy nevelik a gyerekeiket:hopp!..okos..kockacukor. Igaz, ők nem kutyaoktatók. (40-en felül van sok ok aggódni, ha gyereket szeretne, ezek közül a legkisebb az uralkodói vágy)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ adóknak.
40-en felül úgy szeretne gyereket, hogy a mostani újdonsült párjának van egy lánya. Bár nem kizárt, hogy neki is lehet még.
2013. szept. 5. 08:58
6/7 anonim válasza:
Elég nagy felelötlenség 40 felett gondolni az elsö gyerek vállalására. Az ilyen legyen csak boldog az eddigi kutyakapcsolataival.(Tudod? Azok sokkal többez adnak szeretetben, értelemben mint egy gyerek!)
7/7 anonim válasza:
Szia!
Az en apam kutyaoktato. Teny, hogy ehhez jobban ert, mint a gyerekneveleshez. En kicsusztam a kezei kozul es ezt most a kutyakkal kompenzalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!