Az mennyire gáz, hogy ha valaki sír akkor én is elkezdek sírni?
Figyelt kérdés
Még ha nem is ismerem annyira és elkezd sírni akármiért,akkor én is elkezdek.Mennyire gáz?2013. szept. 2. 15:27
2/8 anonim válasza:
Empatikus vagy. Temetésre ne menjél!
3/8 anonim válasza:
Nem gáz, de ezek szerint nem lehetsz valami profi vigasztaló...
4/8 anonim válasza:
Én is így vagyok... És ha nevetnek én is elkezdek valószínűleg. Az én szemszögemből vannak érzéseid és még emberbarát vagy, ami jó. Gáz meg az ha olyan érzelmes vagy mint egy sikátori hús-vér szellem.
6/8 piriiiiii válasza:
Hát az furi, hogyha bárki sír szinte, akkor Te is, de hasonló van velem is, csak azért nem az összes emberre kiterjedve, hanem akik közel állnak hozzám. Vagy legalábbis közelebb, mint a többi...
Szerintem egyáltalán nem gáz, mélyen hatnak Rád a dolgok, és nyitott vagy a világ történéseire, "befogadó", túlságosan is jó befogadó vagy. :D
7/8 anonim válasza:
Jajj már én is ilyen vagyok :D
Bár én inkább akkor sírok,ha közelebbi hozzámtartozó is :D
8/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok:D de nem igazából sírok hanem bekönnyezik a szemem ha látom hogy másnak is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!