Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek nem hangzik kicsit...

Nektek nem hangzik kicsit bunkóul, ha valaki úgy köszönt titeket facebook-on, hogy: "Boldogat! "?

Figyelt kérdés

Én kicsit olyan lekezelőnek tartom, vagyis nem tudom. Akkor már miért nem bírja kiírni, hogy Boldog szülinapot legalább. A "Boldogat" úgy hangzik, mintha nah, jó ennek is már írok születésnapja alkalmából...

Vagy csak én vagyok ilyen kritikus?

2013. aug. 31. 14:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem egen, csak te vagy ilyen kritikus. Vagyis biztos lesznek, akik egyetértenek veled, viszont ez szőrszál hasogatás. Különben is... legalább felköszönt.
2013. aug. 31. 14:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek veled, én is elég lekezelőnek érzem, bár szerintem a legtöbben nem ilyen nah ennek is születésnapja van és írok már neki indokkal írják ezt.
2013. aug. 31. 14:11
 3/14 A kérdező kommentje:
hanem?
2013. aug. 31. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki akarnak tűnni a sok boldog szülinapot közül. Amúgy ennyi erővel a szülinap is bunkóság, miért nem születésnap...
2013. aug. 31. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
-.- Én is írtam már ilyet másnak, de nem lenézésből vagy kényszerből, hanem mert a sok "Boldog születésnapot! :)" helyett akartam valami kis kizökkenést. "Boldogat! :DD " Egyébként én meg csak azt köszöntöm fel facen, akivel közeli a viszonyom, de mondjuk 60 km-re lakik tőlem. Például koleszos szobatársaim. És ők nem érzik sértőnek és én sem mikor nekem ezt írják.
2013. aug. 31. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen írva különben is 'boldogot' lenne.

Maga a köszöntés formája, főleg facebook-on nem foglalkoztatna különösebben, megköszönném ugyanúgy, mint a többinek, a köszöntés módja nem engem minősít, de legalább ennyit nem volt lusta leírni. Ha nincs fb, lehet, eszébe sem jutottam volna.

2013. aug. 31. 14:33
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Könyörgöm a facebook egy közösségi oldal, fogalmam sincs, hogy miért ott várod a szülinapi köszöntőket?! Akinek fontos vagy az felhív telefonon, vagy elmondja személyesen, és ha megteheti majd ajándékot is ad, aki meg csak arra képe hogy írjon egy köszöntést, az gondolom nem olyan fontos neked, és akkor nem tök mindegy, hogy mit ír? Ha nem lenne facebook fel se köszöntene.
2013. aug. 31. 15:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Baromira hidegen hagy. Akinek számítok veszi a fáradságot, hogy élőben, de legalább telefonon felköszöntsön ha távol él. A többi meg le van szarva.
2013. aug. 31. 17:17
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem írásban nem lehet ilyen következtetést levonni, hogy valami lekezelő legalábbis egy szóból.

szóval szerintem nem hangzik úgy, mivel egy szó még nem tud ilyen mögöttes jelentéseket is közvetíteni írásban.

2013. aug. 31. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha felkialtojelet meg mosolygos/vigyorgos szmajlit ir utana akkor szerintem ugyanolyan jo mint a boldog szulinapot/szuletesnapot. Egyszer kaptam egy olyat hogy "Boldogot..", hat ez mar kicsit lekezelonek tunt... xD
2013. szept. 2. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!