Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában, miért a nők mindig...

Általában, miért a nők mindig az ünneprontók?

Figyelt kérdés

Most elnézést a nőktől! :D

Tapasztalataim szerint a nők rontanak el minden jót.

Van valami poénkodás, viccelődés, ki szól oda, hogy takarodjatok innen? Egy nő.

Példa: Vannak olyan videók amikben bemennek egy árúházba, és ott mondjuk megáll a gyerek egy helyben, mintha egy próba baba lenne. És felveszik azt, hogy az emberek hogy reagálnak rá.

Jön egy férfi eladó, ilyet szól a vevőknek: "nem tudom, inkább úgy teszek, mintha nem láttam volna semmit", majd röhögve tovább megy. Jön a női eladó: "Na, húzzál ki innen! Hívom a biztonságiakat!

Vagy valaki szeretne megcsinálni valamit, vagy láttam ilyen hivatalos helyen, ahol ilyen iratokat szoktak kiadni, vagy ilyesmit, már nem emlékszem pontosan, na ott, ha valaki olyat kérdezett, hogy "lehet-e azt, hogy..:" a férfi azt mondta, hogy "Nem lehet, sajnos." ezt egy nő hogy mondta? "Szó sem lehet róla! Nem!"

Osztályban poénkodtak a többiek, egymást kergették, de nem komolyan, csak amolyan mű balhét csináltak, minden fiú röhög, erre ki szól oda? Az egyik lány, hogy "fejezzétek már be!" pedig semmit nem ártottak neki...

Kimentek cigizni, kimásztak a kerítésen többen, hogy szünetbe cigizzenek, látta egyik férfi tanár, ccsak mosolygott rajta, és utána mondta nekik, hogy ne tegyék többet, mert kicsaphatják őket a suliból. Máskor, látta ezt az egyik női tanár olyan balhét csapott, elkezdett, "Most rögtön gyertek be, irány az igazgatói! mit képzeltek magatokról!" kb mintha nem tom, felgyújtották volna az iskolát...

Szóval a nők miért ilyen "megyek, véget vetek ennek! Itt ne érezze jól magát senki!" stílusúak?

2013. aug. 27. 17:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Elég hülye példák. Ezeket én sem találom poénosnak, pedig nem vagyok nő.
2013. aug. 27. 17:43
 12/27 anonim ***** válasza:
96%

Mert sokszor a férfiak meg pont is humorheroldg_cik..az meg olyan gyerekes..és akkor az ilyenek akarnak apák meg férjek lenni?Lehet hülyéskedni,de csak tényleg vicces,normális keretek között.

Meg amúgy én nőként a szarkasztikát jobban szeretem,mint az ilyen hülyeségeket,amik alapból nem is viccesek.

Ja meg.. Általában miért a férfiak csalják meg a nőket?:DD

Mert egy normális nőnek főzni,takarítani,gyereket nevelni,mosni kell a férjre..ÉS UTÁNA MÉG LEGYEN HUMORA IS?????na neee...

A férfiak ugyanebbe belerobbannának.

2013. aug. 27. 17:50
 13/27 anonim ***** válasza:
*roppannának
2013. aug. 27. 17:50
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát jah, a női humorérzék, na az valóban nem igazán létezik:)
2013. aug. 27. 18:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha a humorérzéket/ünneprontást akarjuk vizsgálni a férfiak és nők körében, akkor tényleg frappáns, szellemes, intelligens humorú helyzetekkel kellene kísérletezni. Amiket példának felhoztál, valóban szellemtelen és bugyuta, ahogy szinte mindenki írta. Főleg a mások provokálása (próba baba) különösen izléstelen, csak a fiatalokat ma már annyira lezüllesztik egy bizonyos szint alá (oktatás, média, netes játékok), és nem értik, hogy mi velük a baj. Végülis ők is csak áldozatok, akiket kitermel ez a f..s, elb..szódott társadalom.
2013. aug. 27. 18:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha most ilyen nemek harca indul, akkor igenis van női humorérzék, Bihari Viktória például baromi vicceseket ír, és bár még élőben nem láttam, lefogadom, hogy jó standupos is.

Mellesleg ahogy az összes általánosítással, úgy ezzel is az a baj, hogy csomó helyen nem igaz. Egy jobb érzésű férfitanár vitte volna a kölyköket az igazgatóhoz, és én már női ügyintéző szájából is hallottam, hogy "Nem lehet, sajnos".

2013. aug. 27. 18:47
 17/27 anonim ***** válasza:
71%

"Hát jah, a női humorérzék, na az valóban nem igazán létezik:)"

Igazad van. Amúgy olvasni sem szeretnek a nők! Hogy honnan tudom? Kínálgattam az egyiknek Dörmögő Dömötört, és nem kellett neki. Aztán a Gőgös Gúnár Gedeont, és azt is visszautasította. Utána a Mosó Masa Mosodájával próbálkoztam, hát nem nemet mondott arra is? Ebből látszik, hogy a nők nem szeretnek olvasni! (Egyik haverom mondta, hogy talán Shakespeare-rel kellett volna próbálkoznom, akkor sikerrel járok, de ezt sajnos nem értettem. :( Na mindegy.)

2013. aug. 27. 18:51
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a mi nem vicces-témánál járunk, ez sem volt az.
2013. aug. 27. 19:12
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Végülis elég megnézni a stand uposokat, humoristákat, színészeket, írókat, az összes férfi!
2013. aug. 27. 19:26
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem mind férfi, de többségben vannak.

Viszont rengeteg olyan pasit ismerek, akiknél még a törpehörcsög humora is fejlettebb.

2013. aug. 27. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!