Szerintetek cicababás, ha egy lány szőrteleníti az
alkarját?
Figyelt kérdés
Ti szoktátok ott epilálni, gyantázni?
2013. aug. 27. 12:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem cicababás. A lábat is szokták. Mondjuk engem nem zavar, ha van rajta valami kis szőröcske, de jobb, mintha olyan szőrös lenne a karja, mint az enyém. :D
2013. aug. 27. 12:49
2/8 anonim válasza:
nem ettől leszel cicababás....de őszre minek? Én egész nyáron epiláltam, nálam ez alap.
2013. aug. 27. 12:49
3/8 anonim válasza:
Alkart??? Milyen szőrös nektek, hogy epilálni kell? Nekem csak trédtől lefele kell epizni, lábközt erre való hajnyíró és hónaljra/bikinivonalra borotva.
2013. aug. 27. 12:53
4/8 anonim válasza:
Én nem szoktam, nekem szőke ott a szőröm, nem nagyon látszik.:)
2013. aug. 27. 12:56
5/8 anonim válasza:
Nem cicababás, hanem kopasztott csirkés.
Jó, akinek durva sötét szőr van ott, az epilálja! De akinek világos szőrök vagy pihék, annak hülyeség. Meg idétlenül is néz ki, ha csak az alkart szőrteleníti valaki. A felkaron, vállon, és továbbmenve a háton, törzsön is vannak igen apró pihék. Nagyon hülyén néz ki, ha azok a pihék látszanak, miközben az alkar teljesen csupasz! Közelről ez nagyon látszik. Akkor már jobb, ha ott van az alkaron is.
Távolról meg nem látszik, de akkor az alkar szőr sem vehető ki, akkor meg azért felesleges leszedni...
2013. aug. 27. 12:56
6/8 A kérdező kommentje:
Hát az enyém olyan (de csak az alkaromon!), hogy a színe világos, az oké, viszont hosszúak a szálak, kb 1-1,5 cm, és rengeteg van belőle és ami a legrosszabb, hogy abszolút nem lapulnak a karomhoz, nem egyenesek a szálak (a hajam is nagyon göndör), hanem ilyen nagy dzsungel az egész! :S Csak valahogy nem illik a stílusomhoz a szőrtelen kar, az nekem olyan, mintha "cicababás" dolog lenne, de lehet, hogy rosszul gondolom, azért kérdeztem meg :) Persze le fogom szedni, ez nem is kérdés, mert undorító, csak kíváncsi voltam a véleményekre! :) Még írhattok, szívesen olvasom :)
2013. aug. 27. 13:42
7/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem cicababás. Ha zavar, akkor epiláljad nyugodtan, én is ismertem olyat akinek muszáj volt, nincs ebben semmi.
Idősebb, komolyabb nők is szokták, akik egyáltalán nem cicababásak! :-)
2013. aug. 27. 14:01
8/8 anonim válasza:
Szerintem sem cicababás. Nekem sajna sötét a szőr az alkaromon, a bőröm pedig elég fehér. A lehető legrosszabb kombináció. Úgyhogy én megszabadulok tőle. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!