Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Justin Biebert miért utálják...

Justin Biebert miért utálják ilyen sokan?

Figyelt kérdés
A sok pénze miatt vagy mert szarul énekel? Vagy másért?

2013. aug. 27. 11:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
10es az egyetlen akinek igaza van: ) (szerintem). Ne foglalkozzatok vele ha utáljátok meg pl ha odakommenteltek a vidije alá h utáljátok meg minden azért még ő kap pénztxdxd szóval a ti részetekről időpocsékolás, és pozitívabbak lennének az emberek, ha mondjuk azzal töltenék az idejüket amit szeretnek is nem azzal, hogy jaj most én utálom ezt meg azt..ja és amúgy szerintem nincs olyan rossz hangja csak hallgassátok meg élőbe valami normálisabb minőségbe: ) meg még annyi h én pl 17 vagyok nem 11 jaaaj és a kérdésre válaszolva azért, amiket a TMZ hazudik róla..
2013. szept. 8. 15:37
 12/14 anonim válasza:
mert egy fiúnak oltozott nagyképu lány
2013. szept. 14. 23:06
 13/14 anonim válasza:

Borzalmas a hangja ha lehet azt a nyivákolást hangnak nevezni,

olyan mint egy lány és enyhén szólva meleg.

Én utálom!

Amikor elösször hallottam azt hittem hogy egy lány énekel!!!

2013. szept. 23. 09:07
 14/14 anonim válasza:

Én, személy szerint azért nem kedvelem, mert mikor egy hotelben volt, a rajongói megtalálták és ujjongtak. Ő pedig az 5 csillagos hotel erkélyéről leköpte őket. Nem tisztel senkit, mintha ő lenne a világ ura.

Ettől függetlenül szeretem 1-2 zenéjét, de nekem unszimpatikus.

2014. nov. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!