Van itt ilyen ember még rajtam kívül, akit érdekelnek a művészetek, más mint a többiek, komolyabb gondolkodású?
Kezdett érdekelni a dolog,hogy mennyi ilyen ember van még körülöttem mint én,mivel az ismerőseim közt csak 2 van,aki hasonlít rám,velük sem találkozhattam még,mert nagyon messze lakom tőlük..A művész emberek társaságában érezném jól magam,így viszont többnyire egyedül vagyok,mert máshogy gondolkodom,máshogy látom a dolgokat,mint az átlag,akik nekem nagyon sablonosak.
Szóval...ilyesmi embereket keresek,akik kilógnak a sorból és másnak érzik magukat mint az átlag,gondolom ők sem találnak hozzájuk hasonlót.
Ez a kérdés nem korhoz kötött.Az emberek ezen csoportja,amibe én is beleillek szinte egyformák,nagyon sok a közös nyilván,de baromira kevesen vagyunk.
Ha esetleg idetévedne egy iylen ember, írjon!
Csak kíváncsiságból kitöltöttem egy kérdőívet ezen az oldalon, és jé, én is INFJ vagyok, tuti nagyon ritka...
Amúgy ez orbitális baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!