A mai világba melyik a fontosabb az embereknek? A tudás, vagy a kinézet? (jó képüség, szépség)
képű*
bocsi,telefonról írok
mind2 szerintem
de én a szeretetet preferálom és szerencsére vannak még így
igen a szeretet a legfontosabb.megy mind2toknek a zold kez..
De pl egy csajnak egy pasiba mi a fontosabb!?
haha.koszi.privatba esetleg leirnad nekem amit gondolsz?
zold termeszetesen megy.:*
A lexikális tudás SEMMIT nem számít szinte,mert egy diplomás embernek is lehetnek idióta nézetei.Ők a legbefolyásolhatóbbak a tudásuk által.Amit megtanítanak nekik,számukra csak az lehet az igaz.Soknak nem mondják azt,hogy nézz utána saját forrásaidból,más könyvtárból,gondolkozz el rajta,hogy tényleg ez van-e.. HANEM MEGETETIK VELÜK SOKSZOR,hogy igen,fiam,ez van.Pedig a saját magad által megszerzett tudás az IGAZI TUDÁS!
A kinézet sem jelent sokat,de azért senki sem szeretne egy igénytelen alakkal lenni,aki ráadásul totál higiéniátlan,nem jelent jó jövőt,aki egy ilyennel köti össze az életét.
A szépség egy nőben a lelkében van inkább.
Igazándiból nem is a szépség a fontos hanem, hogy ápolt legyen az ember. Mert nem létezik ronda, és szép ember. Ez az egész teljesen relatív. Mindenkinek más tetszik. Például nekem pont olyanok jönnek be, ami a volt osztályom nagy részének ronda. Pedig nem azok szerintem. :)
A lényeg, hogy tudás egyaránt, és az ápoltság. Mert nem tudjuk megváltoztatni az arc berendezésünk csak úgy(kivéve plasztikai műtétekkel, de az tudtommal drága :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!