Ha könnyen zavarba jövök, akkor már lúzer vagyok?
Figyelt kérdés
Ideges meg feszült leszek bizonyos emberek társaságában és olyankor nem tudok önmagam lenni. Ezért már senki vagyok?
22/l
2013. aug. 24. 19:05
1/3 anonim válasza:
nem ez nem azt jelenti! :) egyszerüen ilyen vagy.
2/3 anonim válasza:
Nem vagy az. Hidd el, hogy sokan vannak ezzel így. Csak őket nehezebben veszik észre a mindennapokban.
Én is amúgy most nagy próba előtt vagyok. Szeretek emberekkel lenni, de inkább szűkebb, ismerős társaságban. Hamarosan gólyatábor lesz és remélem, hogy jól be fogok tudni majd illeszkedni.
3/3 anonim válasza:
Jéééézusom,dehogy vagy senki meg lúzer..a zavarbajövésmenés(bocsi,csak nem tudom,hogy hogyan kell ebbe a mondatba belefogalmazni) az tök aranyos tud lenni,nőbe is és férfiba is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!