Mi a velemenyetek az Edina nevrol?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 22:31
1/10 anonim válasza:
Szép név, egyik jó barátnőmet is így hívják.
Példaértékű a lány, intelligens, klasszikusan nőies, ápolt, szép alakú, tesz is érte, hogy az maradjon, figyelmes a környezetében élő emberekkel, és gyönyörű, bár ez nem érdem, csak szerencse.
3/10 anonim válasza:
Barátok köztből Kinga neve: Balogh Edina
5/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, ahogy az Erika név sem. Nincs elkezdve, csak befejezve ez a szó a hangzása alapján, valamint túl kemény hatása van.
6/10 anonim válasza:
Nem tetszik, apám nagydarab kolléganőjét hívják így.
7/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. De mindig egy szőke csaj jut róla eszembe:D Nem egy személy hanem csak azmondják, hogy Edina és, ha elképzelek magam előtt valakit akkor:D
8/10 anonim válasza:
Csípem ezt a nevet, mindig egy vidám, jó humorú csaj jut róla eszembe, akinek Edi volt a beceneve.
9/10 anonim válasza:
4.vagyok, én hallottam már ,hogy valaki Edinát Eddának szólította, meg angol tanár Edina nevű mate-emet Edinek hívta, de aztán szólt mate-em, hogy nem szereti:) Edda az aranyos, meg jó számok is jutnak róla eszembe, meg Dina becézőalak még tetszik:)
10/10 anonim válasza:
9.vagyok megin:) Amúgy asszem úgy a legszebb/legjobb, ha nem becézik:):) Szóval simán Edinaként szólítva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!