Van itt még rocker?
Ja, meg a bandák, azt is elfelejtettem, bocsánat a fejetlenségemért.
A legkedvencebb a Doors. Te jó Isten, zseniális!
Pearl Jam, Rolling Stones, Pokolgép, P.Mobil, P.Box, Aerosmith, Eagles, Pink Floyd, Led Zeppelin, Who, Black Sabbath, Alice Cooper, ACDC, Deep Purple, ZZ Top, Perfect Circle...
Meatllica az életem. Vagyis az életem megmentője. Már kezdtem elveszni, mikor rájuk találtam.
Továbbá AC/DC, Kansas(van ott is pár rockos dal), Nickelback, Shinedown, Iron Maiden, Queen, Rolling Stones, Nirvana, Guns N' Roses
Nem rockban pedig Mika, Ryan Adams, Bon Jovi és a Beatles.
A rockban találtam meg önmagam. Régebben éreztem, hogy valami hiányzik az életemből és amikor meghallottam egy AC/DC számot (Back In Black) megéreztem, hogy ez az ami kell. Aztán csak sodródtam a rockbandák árában.. Csodálatos az egész:)
16/L
AC/DC, Metallica, Guns N' Roses ezeken nottem fel :)
Mostanaban ezeket hallgatom:
- Linkin Park
- Papa Roach
- The Pretty Reckless
Persze az AC/DC orok kedvenc.
Majdnem 17/L
Amorphis
Audioslave
Apocalyptica
Disturbed
Ill Nino
Leander Rising
Road
Tiamat
ja,és én nem öltözködök úgy,mint egy rocker,a hajam is rövid.Az baj?:)Csak mert,szerintem,attól még,hogy valaki szereti a rockzenét,attól még nem kellenek azok a cuccok rá.Egyébként én tervezek egy bandát,énekes már van,meg én gitáros.
Nem, az nem baj. :)
És igen, én is így gondolom, de vannak rövid hajú rockerek.
De jó neked. :) Én is szeretnék bandát, de nincs rá sok lehetőségem/esélyem és időm sem nagyon, a sok zeneóra elfoglalja a helyet. :)
15ös vagyok:
Én igyekszem úgy is öltözni. De nem csak azért, hogy beilljek a rockerek közé. Nekem nagyon bejön az öltözködési stílus is, szóval igyekszem mindig kifogni az olyan darabokat, amik illenek a rocker egyéniségemhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!