Férfiak, fiúk nektek melyik lány jön be?
Nem tudom, én szeretem ha egy lányban megfog valami, ha van benne valami különleges, egzotikus.
1.) Ő inkább egy egyszerű, természetes, nagyon szép nő, de valami plussz nekem hiányzik. Nem tudom mi.
2.) Na ő neki a kisugárzásában már látom a különlegeset. Nekem ő abszolut megmaradna az emlékezetemben.
Vagy ő ( bár különösebben az ázsiaiakért nem vagyok oda de ő tetszik. )
Mit gondoltok? Vagy linkelhettek képet is titeket milyen nő fogna meg. (Persze most nem azt kérem, hogy álmaitok nőjét linkeljétek be mert ő bármilyen lehet még a jövőben.) : )
30/F
az 1. és a 3. jön be, a 3. jön be a legjobban, nekem tetszenek az ázsiai lányok :)
21/f
Az a baj ezekkel a fotókkal, hogy beállítottak. Ha valaki ránéz azt gondolhatja milyen "szép", de az aki rajta van nem fog megtetszeni. :)
Egyébként egy valódi kapcsolatban nem a külső a legfontosabb. :)
Ezt így egyetlen állóképről nehéz megmondani... Egyik sem fogott meg nagyon, de még az első a legjobban. Szívesen linkelnék képeket, de nem tudom, ez az oldal mennyire tolerálja a meztelen fotókat (a kedvencem egyik képén van ruha, de akkor az arca pont nem elég bájos).
Nekem gyengém a bájos, ártatlan, pajkos arc, a már említett kedvencemnek ezenfelül jó alakja, melle és lángvörös haja van (az nem baj, hogy festett)...
De megvágtam az egyik képét, íme:
Önállóan az arca sosem fogott volna meg annyira, de a különböző arckifejezései és a teste azért felhívta rá a figyelmemet :D
S jó példa Hale Berry, ő régi kedvencem, nekem az ő kisugárzása és mosolya nagyon bejön.
Fiú nem vagyok, de mit tesz az? :D
azért nem pite,hogy 30 évesen 17-18 körüli lányok képeit idealizálod.
persze hazudnék ha azt mondanám,hogy nem értem ezt meg:).
a 3 közül nekem az 1. tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!