Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy lány minden buliban...

Ha egy lány minden buliban mindig más fiúval smárolgat akkor r*banc? Vagy ma már ez a természetes?

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 17:55
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Szerintem nem ;)

Egyébként kökénybokor

2013. aug. 22. 18:41
 22/31 claidheamohmor válasza:
Nem, hanem ku...va, de közel jártál hozzá :XD
2013. aug. 22. 20:05
 23/31 A kérdező kommentje:
Tudom :P csak vicceltem...haha :D
2013. aug. 22. 21:35
 24/31 anonim válasza:
100%

Egy bibliai idézettel válaszolok kérdésedre.

"Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket." (Mt. 7,6)

Ami könnyen megszerezhető, esetleg ingyen annak nincs értéke. Ilyen a "szerelem" is. Régen is ez volt és mai is az.

"Könnyen adom, könnyen kapom " gyorsan vezet a kiégéshez.

Az én testemmel azt teszek amit akarok, tartják sokan. Ez igaz. De ha valaki értékesnek tartja magát, akkor megválogatja, hogy kinek adja. Fizessék meg "értem" az árat, küzdjenek és bizonyítsanak, hogy érdemesek rám.

2013. aug. 23. 09:39
 25/31 Laylah ***** válasza:

Nekem is volt 3-4 éve egy ilyen időszakom, de nem bántam meg. Egyszerűen eléggé magam alatt voltam, emellett élni akartam, nem akartam folyton csak jó lenni sem magamhoz, sem másokhoz. Az a fél év arról szólt, hogy ha csak tehettem, smárolgattam (nem kell túl sokra gondolni, összesen vagy 5-6 fazon volt), de több nem volt. És jól esett. És azóta sem vagyok olyan, és nem is vágyom vissza. :)

23/L

2013. aug. 23. 11:57
 26/31 A kérdező kommentje:
Az oké hogy 19-20 évesen...de én 14-15 évesekről beszélek
2013. aug. 23. 15:26
 27/31 A kérdező kommentje:
...Sajnos :/
2013. aug. 23. 15:27
 28/31 Laylah ***** válasza:
Mert anno valamelyik idióta p.csa kitalálta, hogy menő ezt csinálni, és azóta ez lett a "normális". Egyébként nem vagyok szerintem túlkoros, de 14-15 évesen a sulibulin kívül eszembe nem jutott sehová menni, max. az utcára játszani a barátokkal (kisváros). 16 évesen már ki-kimozdultam, de akkor sem a kavarásért, hanem a szórakozásért, egy-egy koncertre, maximum. Öcsém most 17, de szerencsére ragadt rá a nővérei normáiból, nem lett olyan üresfejű bájgúnár, mint a hasonló korú fiúk.
2013. aug. 24. 10:39
 29/31 anonim válasza:
Nem, ez nem természetes! a kérdésre meg is adtad a választ, és nemcsak manapság, de az a lány aki minden buliba mással van a egy jó nagy ribi!
2013. aug. 26. 13:50
 30/31 pepokori válasza:
Hát az nagyon nem jo dolog ha mondjuk hetente jársz -kérdező bulikba és mindig más srácnak logsz a nyakában.Az nagyon is fura egy dolog.Még nem fogod fel de hidd el mindíg vanak rossz nyelvek és rád is ragasztják a titulust.Hidd el még fiatal ésszel nem fogod fel de akkor jön majd a döbbenet ha vagy ha nem te vagy az akiröl szo van de akkor lesz döbbenet ha picit idösebben és már komoly kapcsolatban azzal szemebsülni az utcán vagy akárhol máshol hogy mutogatnak rád vagy beszélnek a nyelvek hogy na nekem meg volt, meg nekem is meg volt , meg nekem is.Rossz fény.Ha rolad van szo akkor állapodj meg és ne cserélgesd a pasikat minden buliban mert nem atol leszel ismert személyiség hidd el.Ha másrol van szo neki ugyanezt ajánlom.
2013. aug. 28. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!