Ha egy lány minden buliban mindig más fiúval smárolgat akkor r*banc? Vagy ma már ez a természetes?
Szerintem nem ;)
Egyébként kökénybokor
Egy bibliai idézettel válaszolok kérdésedre.
"Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket." (Mt. 7,6)
Ami könnyen megszerezhető, esetleg ingyen annak nincs értéke. Ilyen a "szerelem" is. Régen is ez volt és mai is az.
"Könnyen adom, könnyen kapom " gyorsan vezet a kiégéshez.
Az én testemmel azt teszek amit akarok, tartják sokan. Ez igaz. De ha valaki értékesnek tartja magát, akkor megválogatja, hogy kinek adja. Fizessék meg "értem" az árat, küzdjenek és bizonyítsanak, hogy érdemesek rám.
Nekem is volt 3-4 éve egy ilyen időszakom, de nem bántam meg. Egyszerűen eléggé magam alatt voltam, emellett élni akartam, nem akartam folyton csak jó lenni sem magamhoz, sem másokhoz. Az a fél év arról szólt, hogy ha csak tehettem, smárolgattam (nem kell túl sokra gondolni, összesen vagy 5-6 fazon volt), de több nem volt. És jól esett. És azóta sem vagyok olyan, és nem is vágyom vissza. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!