Hogy tudnék több önbizalomra szert tenni?
Figyelt kérdés
17L...a rokonok, barátok, ismerősök mind mondják, hogy pl:"szép vagy", "ügyes vagy" meg ilyenek, de valahogy nem segít, hogy több önbizalmam legyen...2013. aug. 20. 12:44
1/3 anonim válasza:
Csinálj olyasmit, amiben jó vagy, vagy kezdj el sportolni, táncolni, esetleg iratkozz be valami önvédelmi oktatásra. Az ilyen testmozgással, erősödéssel járó tevékenységek tudják növelni az ember önbizalmát.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom miben vagyok jó, beiratkozni táncra, meg ehhez hasonlóakra nincs lehetőségem...
2013. aug. 20. 12:55
3/3 anonim válasza:
én úgy szereztem önbizalmat, hogy először magamban, aztán hangosan is mondtam ilyen egoista poénokat, biztos hallottál már párat. az elején közel sem gondoltam komolyan, most már egy kicsit elhiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!