Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miket csináltok másképp, ha...

Miket csináltok másképp, ha egyedül vagytok mint amikor otthon van más is?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyasmire, hogy meztelenül mászkálsz, hangosan énekelsz, akármi. :D

2013. aug. 18. 00:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha egész nap egyedül vagyok otthon, akkor először megfürdök, kiélvezem, hogy nem kérdezgeti senki, hogy mikor végzek. Meztelenül nem, viszont én tangába és melltartóba szoktam mászkálni. Ezt mostanában annyira megszoktam, hogy egyszer úgy nyitottam ajtót. Huppsz.:D Hangosan zenét hallgatok, éneklek és táncolok. Néha még az ágyon is ugrálok.És megkeresem a titkos csokikészletet.:D
2013. aug. 18. 09:53
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
A képzeletbeli barátaimmal beszélgetek hangosan. :) meg hangosan kommentálok mindent, amit csinálok és a saját vicceimen röhögök mellé. :)
2013. aug. 18. 10:45
 13/24 anonim válasza:
100%

Kiéneklem magam mert nem tudok de imádok:D

Most épp valami newcastleunited-os mezben vagyok (apának tetszett a színexd). Megnézek egy csomó filmet/sorozatot; medal of honorozok bár nem csak egyedül szoktam:D Elvagyok ..15/L

2013. aug. 18. 12:28
 14/24 anonim válasza:
Jaa és ordít a fülembe a zene:D
2013. aug. 18. 12:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott fürdőszobaajátónál fürdők, sz.rok stb. Délutánig pizsamában vagyok. Főzök - ezt jobb ha nem látja senki, mert ha pl. kiborul valami alapanyag kézzel felmarkolom és vissza a kajába xD Néha még éneklésre is vetemedek, bár inkább fütyörészni szoktam. Tánclépéseket gyakorlok. Amúgy többségében egyedül vagyok szóval ezek nálam megszokott dolgok, és ha épp itt van valaki akkor van hogy majdnem megfeledkezek róla, hogy mit illik és mit nem =D Mindig úgy kell fogyelmeztetni magam, hogy ja igen most be kell csukni az ajtót ha pisilik, meg nem szabad böffenteni kaja közben.
2013. aug. 18. 12:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Élvezem, hogy nincs tele a ház meztelenül danolászó emberekkel! :)
2013. aug. 18. 13:11
 17/24 A kérdező kommentje:
Mekkora formák vagytok ! :D ment mindenkinek a zöld pacsi.
2013. aug. 18. 16:29
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
Örömpörköltet főzök,vigyázok,h a kanárim el ne vetéljen,s a Sólymomnak teret biztosítok a felhőfétishez,és azon gondolkozok,h miért ajak kizáró ok,h az utcalámpa-fétis szeretetlenné tesz valakit. ;Đ
2013. aug. 18. 16:32
 19/24 anonim ***** válasza:
16: ez nem volt szép :D :D
2013. aug. 18. 21:07
 20/24 anonim ***** válasza:
62%
általában a lompossal foglalkozom. (hokizok) xD :D
2013. aug. 19. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!