Hogyan viseled, ha valaki sokkal tehetségesebb vagy okosabb nálad?
Iskolában, egyetemen, munkahelyen, művészetek, sportok terén... stb.
Ott van a közeledben és neked minden egyes nap el kell viselned őt, a létezését: a mosolyát, a könnyedségét, a jogos büszkeségét.
Irigyled? Átkozod a sorsot, hogy ilyen béna vagy? Kifutnál a világból szégyenedben? Miért pont ő a jobb? Miért? Miért? Miért?
egyszer volt velem ilyen élethelyzet.
még egészen fiatal koromban 21-22 évesen a szórakozóhelyre ahová jártam,elkezdett járni egy tőlem pár évvel idősebb srác is.
de olyan szinten adonisz volt,hogy megállt és mentek oda hozzá a nők.
feltűnően jó képű és izmosabb is volt mint én,szóval arcban,testben és hódításban is jobb volt,közepesen híres férfi modell volt akkoriban.
mellette kb labdába sem tudtam rúgni,mert ezek az előnyök behozhatóak melóval,de olyan,hogy minden este odajöjjön hozzám egy 9-10 pontos bombázó és gyakorlatilag felajánlkozzon nem fordult elő túl gyakran,velem meg minden este.
annyit tettem,hogy összehaverkodtam vele és próbáltam ellesni a titkát.
de kiderült,hogy nincsen semmi titka azon kívül,hogy örökölte a külsejét és stylist öltözteti.
se dumája se taktikája nem volt.
szerencsére azóta sem találkoztam olyan emberrel,aki ilyen szinten meg tudja hülyíteni a nőket.
rendesen ha bejött a szórakozóhelyre a nők elkezdtek úgy viselkedni,mintha egy világsztár sétált volna be,pedig egy trabantba ültette a srác a bombázókat buli végén.
nem szégyelltem magam azért,de be kellett látnom,hogy sehol nem vagyok hozzá ebben a helyzetben.
Ha tetszik nekem ha nem,el kel fogadnom mert egyszerűen ez lett a sorsom!!! ha sírsz egy évig akkor se változik meg a sorsod,(én már eleget tapasztaltam,hogy rájöjjek elég,de még most se nagyon nyugszok meg)
próbálj beletörödni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!