Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyiket kedvelik jobban a...

Melyiket kedvelik jobban a fiúk/férfiak? A testesebb vagy a nádszál nőket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Azért írtam ki ez a kérdést mert engem sokat (nagyon sokat) bántottak mert mindig egy kicsit (tényleg kicsit) "testesebb" voltam mint a többi lány :( el sem tudjátok képzelni hogy mennyit szenvedtem mert mindenki csúfolt! ez már kb. 6 éves koromban feltűnt. most egy kicsit idősebben és érettebben még mindig sokat bántottak:) de most hogy már "kiskamasz" vagyok (menstruálok, van mellem) és szellemileg is érettebb vagyok kezdek rádöbbenni hogy egyre szebb és szebb leszek. (nem vagyok egoista). rájövök hogy nem is annyira vagyok csúnya :) +fogytam 5 kg-t 55-ről 50-re az volt egy hónappal ezelőtt. lehet hogy most is fogytam egy kicsit de még szeretnék. mert hát a mai világban fontos hogy legyen egy 13 éves lánynak "pasija". én még nem nagyon szeretnék.

a kérdés: a fiúknak melyik fajta lányok jönnek be, a nádszál lányok vagy azok akiken van mit fogni. (de nem sok) pl.: én :) normális válaszokat! 12/l

2013. aug. 14. 22:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
jól van !! de az egész suli olyan lányokra bukik akik vékonyak! ezért!!!
2013. aug. 14. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarod hallani, hogy a molett nők jönnek be leginkább a férfiaknak. De ez nem így van. Ugyanannyi férfinek jönnek be az átlagos, vagy vékony, modell alkatú nők, ha nem többnek. De olyat is ismerek, aki kifejezetten kövér lányokra hajt, de ilyet csak egyet.
2013. aug. 14. 22:44
 13/14 anonim ***** válasza:
A sulis társaid meg még nem FÉRFIAK esetleg /kis/fiúk.
2013. aug. 14. 22:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem állj le gyorsan a fogyással. Tinikor a legrosszabb erre. Ilyenkor fejlődtök ki, aztán meg keseregtek egész életetekben hogy nem nőtt meg a melletek pl.

"mert hát a mai világban fontos hogy legyen egy 13 éves lánynak "pasija"."

Ezt meg nem tudom hogy honnan vetted. Inkább tanulj ebben a korban. Azzal többre mész mint a fiúkkal, akik úgyis nyomi gyökerek 20 alatt.

2013. aug. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!