"Labdába rúghat" a fiúknál egy 160 cm magas lány? 17/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 08:22
21/30 anonim válasza:
Szia!Én csak 158cm "magas" vagyok, de nem bánom.Egy jó ismerősöm mindig azt mondta:A jóból mindig keveset adnak!
22/30 anonim válasza:
simán!! emiatt ne legyen kisebbségi komplexusod!! 17/F
23/30 anonim válasza:
én 161 cm vagyok és nincs vele semmi baj :D
24/30 anonim válasza:
Amúgy milyen fiúkra gondolsz? 185+ ?? Bár gondolom...
26/30 anonim válasza:
Hát persze. Épp azért, mert nem vagy magas. Lehet, hogy a srácok (főleg a fiatalok) megbámulnak egy csinos, magas csajt, talán kapcsolatot is létesítenek velük, feleségül általában olyan lányt szeretnének, aki kisebb, mint ők. Tudod, hogy uralkodni tudjanak rajtuk meg hogy védelmezni tudják őket.
27/30 anonim válasza:
Ém 153 cm vagyok, eddig egyetlen férfi se mondta azt,hogy túl kicsi lennék, barátom 178 cm bevallása szerint. A 170 cm-es férfiak is tudnak annyit, mint a magasabb társaik, és legalább nem kell hozzájuk sámli :D
28/30 anonim válasza:
a legtöbb lány olyan 160 cm között van, és igen, a fiúk nem igzán szeretik a magas csajokat :)
29/30 anonim válasza:
# 28/28 Időpont tegnap 21:49
*az alacsony fiúk
ezt kifelejtetted a válaszodból :-P
30/30 anonim válasza:
Igen, szerintem jó magasság. 187/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!