"Labdába rúghat" a fiúknál egy 160 cm magas lány? 17/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 08:22
11/30 A kérdező kommentje:
#10 Nyugodj meg,nem hiszem azt.:)
Ezt a labdába rúghat dolgot inkább hagyjuk...
Köszi,hogy válaszoltál/válaszoltatok.
2013. aug. 14. 11:38
12/30 anonim válasza:
a magasság dolog többnyire a férfiaknak/fiúknak keseríti meg az életét.
13/30 anonim válasza:
Persze, szeretem az alacsony lányokat:)
17/F
14/30 anonim válasza:
Kit érdekel a magasság? Most komolyan vannak ilyen emberek, akik ez alapján ítélkeznek?:DDD Én pont teszek rá, hogy az én magasságomról mit gondolnak és ez így lenne akkor is, ha 2 méteres óriás lennék vagy, ha egy kis törpe..
15/30 anonim válasza:
Az igényekkel van gond Kedves... Nem a 185-190cm magas hercegek után kell MINDIG szaladgálni, hanem a 170-172cm-es srácokat is észre kellene venni nemde? Ja, csak ők nem kellenek nektek... Így már érthető a kérdésed...
16/30 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ekkora vagy, szerintem a fiúknak ez tetszik. Tudsz magassarkút is hordani.
17/30 anonim válasza:
Kedves 15-ös. Az sem igaz, hogy a lányok nem veszik észre az alacsonyabb pasikat. Az én párom 171 cm. (Én 173 vagyok.)
18/30 anonim válasza:
Engem egyszer a lányok nem vettek számításba a magasságom miatt (170). Igz rajtam és a lányokon kívül mindenki 185+ volt. Beszélték, hogy kivédheti meg őket, ha baj van, számoltak hogy 3-an alkalmasak erre, ( 4-en voltunk fiúk ott) és mondták, hogy a magasságom miatt én nem vagyok "férfi" kedves szavak voltak.
19/30 anonim válasza:
"18a lányok nem vettek számításba"
- jobb is, ha ilyen sötét. lelketlen lányok nem vesznek "számításba" - megmenekülsz a számító ostobák elől.
20/30 anonim válasza:
Én is szeretem az alacsony lányokat 19/F 163 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!