Kinek van igaza? Tényleg én vagyok egy gonosz lusta dög?
De én nem vállalok diákmunkát! És nem vagyunk csórók, hogy ne tudjunk venni egy festéket, én is meg tudtam volna venni nem azért a 6000 forintért, de nem engedték.
Nem kérdés, h lusta vagyok, mert ebben a nagy melegben nem lehet mit csinálni, de én nem azt mondtam, h a fal színétől buktam meg, kezdjük ott, h meg sem buktam, csak pótvizsgázni kellesz. Csak azt nem tartottam igazságosnak, h ami a bátyámnak megvan, az nekem nincs meg és még ő sem keres. Könnyen jár a pfád, nem hinném, h te diákmunkán voltál valaha is.
"akitől ellesed a tapétázás nem túl bonyolult fortélyát..."
És nem tapéta kell te hülyegyerek, hanem parkettám nincs, ami eléggé ciki szerintem.
És igen, apámnak nem mindegy. Semmi sem jó neki és nem csak a festésről van szó. A zöld, vagy akék, vagy a pasztellesebb barna cigányos??
Én leköltözök anyámék mellé, tesómé lesz az egész felsőszint. Az én szobámból, peedi lesz a gyúrós szoba. Arra meg tényleg nincs pénzem sajátból, hogy rendbehozassam a mostani szobámat, mert azon rengeteg munka lenne.
Neked sem érdemes segíteni. Nem vagy még 16!
Eszed legalábbis 10 évvel lemaradt. Nem CSAK izomra, agyra is gyúrni kell.
Válaszolókat nem illik le "hülyegyerekezni" , ezt egy 16 évesnek illene tudni.
Megsúgom, meg szokták köszönni a választ, hogy mások időt, energiát pazaroltak a te problémádra. Te esetedben kár volt!
Elkényeztetett hülyegyerek!
Ha meg ilyen kis takonypóc vagy, akkor meg még úgy se ugass be!
HÜLYEGYEREK! :P
Nem érted, h meg lenne rá a pénz csak én nem kaptam meg eddig? Te ebbe nem tudsz belelátni, úgyhogy ne okoskodj!
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy nem rossz a kapcsolaton a családtagjaimmal, de sajnos, ha ideges valaki akkor kígyót békát ordítanak egymásra főleg apámék. :S
De végre már most megkapom, amit szeretnék, csak az nem esett jól, h évekbe tellt telt.
ma megint ordítás volt belőle, az volt a baj, hogy zöld színű festéket vettünk. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!