Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek van igaza? Tényleg én...

Kinek van igaza? Tényleg én vagyok egy gonosz lusta dög?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy én 16f és bátyám 20f lakunk az emeleten és a szüleink lent. Az én szobám kicsi és sötét és egyszer volt festve, a bátyámé világos és nagy és háromszor volt festve + a sok glettelés. Amikor én beköltöztem a szobába, akkor még úgy volt, hogy a bátyám költözik bele és lefestették sötétszürkére+ fekete csíkokkal, ami olyan sz@r minőségű volt, hogy teljesen szétmaszatolódott. És ebbe a szobába kellett beköltöznöm és raboskodni benne, miközben a bátyám mások szobába költözött és volt neki kák, utána meg kakaó színű és csak utána lett közvetlen ezután lefestve az én szobám narancssárgára, de kevés volt a festék és csak a fél szobám lett lefestve :S. + nincsenek szegőleceim és az összes konektorom lóg, a lámpám évekig lógott és a szobám egy része nincs letapétázva, amit úgy próbálunk elrejteni, hogy egy szekrény van rajta, de nagyon nem jó, mert látszik, mert bukó fal alatt van. Na most akkor azt mondták, h lefessük a szobát és belementem, h leköltözök a régi gyerekszobánkba, ami anyámék mellett van, mert azon nincs sok munka, csak festeni kell. A fentit meg nem csinálná meg senki, és sajnos én sem értek hozzá. Apám mindenbe beleköt, nem jó, h milyen színt választok, az neki minden cigányos. Més azt meg is érteném, h nem költenének rám, mert sajnos pótvizsgáznom kell fizikából. De évekig, amikor még a szürke szobába éltem még 4-5 tanuló voltam. És csak azért kell p. vizsgázni, mert a tanárral nem jövök ki. És csak azt viszik a szüleim, h ény mennyi mindent kapok, holott ugyanezeket a dolgokat a bátyám is megkapja, sőt ő is pótvizsgázik, csak ő egy gyengébb szakközépbe jár én meg egy erős gimnáziumban. És azt mondják, az a bajuk velem, h nem dolgozok semmit sem a fűnyíráson kívül. Tényleg nem is csinálok azon kívül semmit a ház körüli munkában, de van 1000 dolgom. Testvérem is csak kitakarítja néha a garázst, de én nem akarok takarítani más után, mert ha eltűnne valami még én lennék a hibás. Meg tesóm néha eljár apámmal dolgozni, de mondjuk kapott is vagy 400000-ért motort.

2013. aug. 13. 19:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira zavar, hogy milyen színű a szobád, akkor elmész a festékboltba, veszel egy bödön festéket, és kifestesz. Ilyen egyszerű. Ahhoz érteni se kell, én is meg tudtam csinálni tapétázással együtt 17 évesen, lányként. Nem nagy feladat, de gondolom nem akarod összefestékezni a dc cuccaidat, vagy az aranygyűrű esik le az ujjadról? Oké, ne parkettázz, ahhoz tényleg érteni kell, de kifesteni? Inkább csak a sírás megy. És igen, lusta vagy, hogy nyáron, a nagy semmittevés közepette nem tudod megcsinálni. Az meg, hogy apád beleköt: nem mindegy neki? Ha nem neki kell foglalkoznia vele, akkor mindegy lesz neki, hogy mit csinálsz.
2013. aug. 13. 21:50
 12/17 A kérdező kommentje:

De én nem vállalok diákmunkát! És nem vagyunk csórók, hogy ne tudjunk venni egy festéket, én is meg tudtam volna venni nem azért a 6000 forintért, de nem engedték.

Nem kérdés, h lusta vagyok, mert ebben a nagy melegben nem lehet mit csinálni, de én nem azt mondtam, h a fal színétől buktam meg, kezdjük ott, h meg sem buktam, csak pótvizsgázni kellesz. Csak azt nem tartottam igazságosnak, h ami a bátyámnak megvan, az nekem nincs meg és még ő sem keres. Könnyen jár a pfád, nem hinném, h te diákmunkán voltál valaha is.

"akitől ellesed a tapétázás nem túl bonyolult fortélyát..."

És nem tapéta kell te hülyegyerek, hanem parkettám nincs, ami eléggé ciki szerintem.

És igen, apámnak nem mindegy. Semmi sem jó neki és nem csak a festésről van szó. A zöld, vagy akék, vagy a pasztellesebb barna cigányos??

Én leköltözök anyámék mellé, tesómé lesz az egész felsőszint. Az én szobámból, peedi lesz a gyúrós szoba. Arra meg tényleg nincs pénzem sajátból, hogy rendbehozassam a mostani szobámat, mert azon rengeteg munka lenne.

2013. aug. 13. 22:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Neked sem érdemes segíteni. Nem vagy még 16!

Eszed legalábbis 10 évvel lemaradt. Nem CSAK izomra, agyra is gyúrni kell.

Válaszolókat nem illik le "hülyegyerekezni" , ezt egy 16 évesnek illene tudni.

Megsúgom, meg szokták köszönni a választ, hogy mások időt, energiát pazaroltak a te problémádra. Te esetedben kár volt!

Elkényeztetett hülyegyerek!

2013. aug. 13. 22:16
 14/17 A kérdező kommentje:

Ha meg ilyen kis takonypóc vagy, akkor meg még úgy se ugass be!

HÜLYEGYEREK! :P

Nem érted, h meg lenne rá a pénz csak én nem kaptam meg eddig? Te ebbe nem tudsz belelátni, úgyhogy ne okoskodj!

2013. aug. 13. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Nehéz eset vagy.Talán otthon is a stílusod az,ami kiakaszt mindenkit.
2013. aug. 14. 14:05
 16/17 anonim válasza:
Lehet le lesz ugatva a többiek felől (bár nem érdekel), de ha hiszed, ha nem, megértelek. Nálunk is ugyanez volt a helyzet azzal különbséggel, hogy én tehettem bármit, semmi nem számított. Lány vagyok, úgyhogy főztem, mostam, takarítottam, mindegy volt, az öcsém kapott meg mindent, pedig ő tényleg nem segített semmit. Tudom jól, mit érzel. Sz@r érzés. Viszont nálam az segített, hogy próbáltam lelkileg közelebb kerülni a családhoz és innentől kezdve kezdtek valamire is becsülni. Nem tudom, ez nálad használna-e, de talán ha megpróbálnál egy kicsit változni, egy kicsit nélkülözhetetlen lenni, hogy rád is lehet számítani, akkor talán odafigyelnének rád és lehetne véleményed. Tudom, ez családfüggő... egy család sem ugyanolyan...
2013. aug. 14. 16:31
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amúgy nem rossz a kapcsolaton a családtagjaimmal, de sajnos, ha ideges valaki akkor kígyót békát ordítanak egymásra főleg apámék. :S

De végre már most megkapom, amit szeretnék, csak az nem esett jól, h évekbe tellt telt.

ma megint ordítás volt belőle, az volt a baj, hogy zöld színű festéket vettünk. XD

2013. aug. 14. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!