Apám azt mondta hogy kurv álkodok. Normális szerintetek?
tegnap összefutottam az utcán 3-4 barátommal. ő nem ismeri őket. kint beszélgettünk, jókat nevettünk meg minden. mire bementem ordított és minden csúnya szót mondott rám.
24 éves vagyok és én semmi rosszat nem látok abba amit csináltam
sajnos azért van így leterhelve ez az oldal, mert ilyen értelmetlen kérdéseket tesznek fel EGYESEK!
a legjobban már csak ennél azt szeretem, ha facebookon kiraknak olyan bejegyzéseket vagy képeket, hogy az van odaírva: attól még nem vagyok r*banc hogy.... stb stb, de azért csak olyan képei vannak, hogy mindene jóformán látszik. a legnagyobb r*bancok próbálnak a legjobban leplezni :)
Kérdező, a stílusod alapján apádnak adok igazat. Mivel semmi infót nem közölsz, én is úgy látom, hogy az önbizalmadat akarod növelni azzal, hogy mindenki neked helyesel, mert hazudsz. Aki nem azt írja, amit akarsz, az hülye és menjen a "picsbe". Magadba kellene egy kicsit nézned és visszafogni a hatalmas arcodból és a stílusodból. Ha kérdezel, fogadd el a választ!
Lepontozhatsz nyugodtan, megyek a picsbe, hülye vagyok. Tudom. Csak sajnos nem adok a véleményedre, valahogy nem érzem szükségét. ;)
Amado atya!
Miután elköltözött otthonról, talán meggondolhatja, hogy így válaszoljon.
De még akkor sem kell föltétlenül lealacsonyodni erre a szintre, elvégre nem egy útszéli senki csöves szólt be a kérdezőnek, hanem az apja!!! Az meg csak ismeri a lányát...
A másik oldalt meg nem ismerjük, lehet a kedves papa másképp mesélné el.
Annak is, aki adott esetben eltart? Vagy akinél laksz?
Az összes fogad megvan még? :)
Amúgy elég csökkent értelmi színvonalra vall, a a beszólogatásra csak ilyeneket tudsz visszaszólni. Kb ilyen neandervölgyi szint.
Tizenheteske:
Saját lakásom van, és magamat tartom el, mert DOLGOZOM.
Így tehát annak szólok be, akinek akarok, ha cseszeget.
Deal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!