Ti féltek a cigányoktól?
Senki sem a nemzetiségük meg a bőrszínük miatt ítéli el őket,hagyjátok már ezt a baromságot könyörgöm...
Magyarországon semmilyen rasszizmus nincsen
Az nem rasszizmus ha szembejönnek veled és átmész az út másik oldalára mert félsz hogy a retkek belédkötnek,vagy nem akarsz a közelükbe költözni mert akármilyen környéket hetek alatt totálisan lelaknak és minden szemétben szarban meg vizeletben fog úszni utánuk
A rasszizmus a bőrszín alapján történő hátrányos megkülönböztetést jelenti,itt senki sem emiatt utálja őket hanem az állati viselkedésük és életmódjuk miatt
Én is rühellem őket mint a szart,de nem az EGÉSZ cigányságot,amelyik normálisan él és próbál a társadalom hasznos tagja lenni mint a többi normális ember azokkal semmi bajom ők senki utálatát nem érdemlik meg,hanem csak a totálisan igénytelen,ablakon kiszaró,kötekedő,ingyenélő rétegüket
Magyarország ezt a "hírnevet" meg nem annak köszönheti hogy itt nagyobb arányban lenne jelen a rasszizmus mint a többi országban,ezt a jogvédők keltik akik hazugságokat sivítoznak szét egész Európában,meg a sok ballibsi politikusunk,nem tudom szoktatok e ep-s közvetítéseket nézni de nekem néha a bicska nyílik a zsebemben amilyen mocskos hazugságokat mondanak ezek néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!