Ti barátkoznátok egy ilyen lánnyal?
Szeret olvasni, írni, rajzolni, természetbarát és annyi idöt tölt a szabadban, amennyit csak tud. Békés, nyugodt lány. Szeret tanulni, érdekli a pszichológia és a nyelvek. Régi zenéket hallgat (60as, 70es, 80as, 90es évek). Paul McCartney a példaképe. Szabadidejében kertészkedik. Festi a haját vörösre (hennával). 14 éves.
Hm, barátkoznátok vele? (am én vagyok)
Tehát a Szerelem-szex témakörben elfogadható ebben a korban az 5 év korkülönbség, de itt, az Emberek-Emberi tulajdonságok témakörben, ahol csupán barátkozásról van szó, elítélendő? Szép. Ki is az álszent akkor?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Engem is érdekel a pszichológia, és a nyelvtanulás, viszont a természet nekem közömbös, nem vagyok nagy "dzsungelharcos". Olvasni szeretek, viszont az önkifejezés általad felsorolt 2 módját nem alkalmazom (írás, rajzolás).
Szerintem inkább te lennél az, aki nem szívesen barátkozna egy "magamfajtával" :)
15/f
"Miféle pedofilról beszélsz? Van fogalmad arról mit jelent? Barátkozásról van szó. Én inkább az előítéletekkel teli embereket tüntetném el a föld színéről, no meg persze a pedofilokat is, de ilyennel megvádolni egy ismeretlen embert nem túl nagy pofátlanság? Nem is ismersz. "
Hamar magadra ismertél :D.
Miért bántjátok a 64%-osat? Ennyire fura, hogy létezik olyan fiú, aki nem csak b_szás miatt akar barátkozni, hanem mert úgy látja, hogy sok közös témájuk lenne?
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!