Csak engem húz fel amikor fúk szólogatnak le az utcán?
Nem tudom más lányok hogy vannak ezzel,de amikor egy suttyó csöves paprikajancsikból összeverődött 5-6 tagú fiúcsapat utánam szól az tökre irritál.Nekik egyáltalán nem ciki előadni a primitív cicázó/bébiző/nyuszizó/anyámkínjázó szövegeket?
Ilyenkor nem tudom eldönteni hogy tényleg ennyire parasztok vagy csak rossz személyt néztek ki házir* bancnak:S
(vége lemaradt)
...,másrészt mi a frásznak égessem magam komolytalan és beképzelt szerelemmel,amit se ésszel,se érzéssel nem fogok fel.Annak pedí a gondolatától is rosszul vagyok,hogy másra bízzam magjd a megélthetésem.Pasi lelép egy szép k* rva kedvéért én meg csáó,léphetek csövezni az aluljáróba.Ennyit a híres gazdag pasit akarok fogni nemlétepző mottómról.Ha valami kelleni fog az életben bakker,az ne egy csávón múljon.
Örömmel jelentem,a hegyibeszéd véget ért,gondolatban meg lehet kövezni a nem éppen divatosnak számító elvek vallásáért,nyugodtan ga fejemhez lehet vágni a ,,kretén' a ,lúzer' és a ,stréber'(habár az emidisznót jobban szeretem),nem leszek lelkisérült.
A többi kommentelőnek meg köszönöm a válaszokat:)
Egy ilyenek oldalon csak az általad leírtak alapján tudnak megítélni, úgyhogy elfejtheted te is, és a többi kérdező/válaszoló is a "nem is ismersz" kifogást.
A kérdésedben rögtön megakadt a szemem a "suttyó csöves" jelzőkön. Ebből nekem az jött le, hogy neked nem a leszólogatással van bajod, hanem a leszólogató emberek "minőségével".
Nem foglak leszólni a (sajnos) ma "divatostól" eltérő gondolkodásmódod miatt, öröm látni, hogy vannak olyanok, akik nem állnak be a sorba, főleg az én (mi) korosztályunkban.
Bár a szerelemről alkotott véleményünk nagyon eltér egymástól, de megtudom érteni a te nézőpontodat is.
Remélem tartod magad azokhoz a dolgokhoz, amiket írtál, és idővel te is elég érettnek érzed majd magad a szerelemhez.
Akkor nem csak nekem van ilyen bajom.
Engem is nagyon idegesít legszívesebben vissza válaszolnék, de nem teszem mert akkor tovább folytatják.
Hidd el, nekem is nagyon elegem van az ilyen fiúkból és tényleg megértelek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!