Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van valakinek manipulátor...

Van valakinek manipulátor ismerőse?

Figyelt kérdés
Van egy 'barátom" Aki nagyon súlyosan manipulál mindenkit, de szinte senkii nem veszi észre, és mki a tenyeréből zabál. Mindenféle okoskodásokkal töm másokat, bűbájosan viselkedik, nyalizik. De az emberek oda vannak érte, úgy érzem csak én veszem észre, hogy rosszindulatú, gonosz, és élvezi h mki 'behódol' neki. Úgy alakítja a dolgokat, hogy neki a lehető legjobb legyen, és mki a kedvére cselekszik. Van vkinek hasonló ismerőse? Értitek miről beszélek?
2013. aug. 8. 00:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Nos, ez egy nagyon jó módszer arra, hogy kiszűrjed, hogy kivel éri meg szóba állni.
2013. aug. 8. 05:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Amíg ezzel nem bánt másokat, és nem viszi el őket negatív irányba, szerintem semmi rossz nincs ebben.
2013. aug. 8. 07:50
 3/10 anonim ***** válasza:
manipulatívnak hívják az ilyet
2013. aug. 8. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
pár év és a gombnyomogatósok közt fogod találni
2013. aug. 8. 10:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt sok.

De már kijártam az iskolát és magam válogatom meg a köreimet,akik szigorúan őszinte,inkább beszólogatós emberek.

Én sem bírtam,hiszen a sok hízelgés ellenére ők sem úgy

gondolják a dolgokat,csak el akarják érni evvel,amit el akarnak...

Aki viszont ezt beveszi,azt még jobban lenézem.

De mondom suli után már nem kötelező ilyen ál és a buta kihasználható emberekkel körülvenned magad.

Amúgy mellékesen én a szakmámban is azért vittem sokra,mert a nagy nyalizós,lyukat beszél a hasadba emberrel nem kooperáltam.

A duma az ilyeneknél úgyis csak a munka kerülésre,szar keverésre és nemsokára,hogy még le is húzzon pénzzel -re való az ilyeneknél.

2013. aug. 8. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azokat jobban utálom, akik bedőlnek az ilyen messziről bűzlő zsarnokoknak. A gyerekkori legjobb barátnőm vesztettem el egy ilyen manipulátor miatt, itta szavait, azt gondolta egy idő után amit ő, azt tartotta helyesnek, teljesen megváltozott és egy naiv, buta, bamba vidéki pitsa lett belőle, akit ahova tesznek ott marad. Nagyon le tudom nézni azt, aki egy idióta manipuláló szemetet kezd el isteníteni és követni és nincs semmi amivel meg lehetne győzni, hogy egy idiótát imád.
2013. aug. 8. 11:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi kommenteket! utolsó, te akkor érted miről beszélek...Undorító ha vki ennyire megy a másik után
2013. aug. 9. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Már miért lenne undorító?
2013. aug. 9. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert ha olyan ember után fut valaki, aki elég feltűnően csak használja saját céljaira az embert, és ezt ő nem veszi észre, azzal nagyon buta képet fest magáról.
2013. aug. 9. 18:51
 10/10 A kérdező kommentje:
3. kommentelő! Manipulatív és a manipulátor szó is megfelelő
2013. aug. 10. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!